0 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Dječji vrtić Cipelica sudjeluje u Tjednu Rastimo zajedno

Dječji vrtić Cipelica uz još 46 vrtića diljem naše zemlje, uključio se u obilježavanje Tjedna Rastimo zajedno od 18. do 22. rujna 2023. čija je svrha veća vidljivost i promocija programa podrške roditeljstvu Rastimo zajedno. 

Temelji programa Rastimo zajedno suvremena su shvaćanja roditeljstva, razvoja djeteta kao i dinamike obiteljskih odnosa. Cjelokupno sudjelovanje u programu radionica bazira se na partnerstvu voditeljica i roditelja, pri čemu su voditeljice eksperti u teorijskom znanju i znanstvenim stajalištima, a roditelji su eksperti za svoje dijete i njegove potrebe. Tijekom radionica koje su namijenjene i mama i tatama, sudionici također izmjenjuju vlastita iskustva roditeljstva, upoznaju bolje sebe kao roditelja, uviđaju načine na koje se odnose prema svom djetetu te doznaju za druge moguće načine.

Radionice, kao i sve druge aktivnosti besplatne su za roditelje.

Voditeljice radionica Rastimo zajedno iz Dječjeg vrtića Cipelica planiraju početak novog ciklusa radionica u studenom ove godine o čemu ćete se moći informirati na web stranici vrtića i web stranici Centra Rastimo zajedno.

O radionicama Rastimo zajedno (univerzalni program) možete više saznati ovdje. A, korisne stručne članke o roditeljstvu možete pročitati ovdje.

Dječji vrtić Cipelica Čakovec vas poziva da posjetite i YouTube kanal Rastimo zajedno gdje možete vidjeti kratke video spotove o iskustvima roditelja i iskustvima voditelja o uključivanju u programe Rastimo zajedno.

 

Izvor: Dječji vrtić Cipelica Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE