Dejan Šebestijan iz Kotoribe fantastičnim portetom oduševio poznatog repera Stoku

23- godišnji Dejan Šebestijan iz Kotoribe mladi je umjetnik u usponu koji svojim vrsnim crtačkim talentom brzinom munje skuplja pratitelje na društvenim mrežama. Inače fizioterapeut po struci, Dejan se pronašao u crtanju koji je još u fazi hobija. Ipak, Dejan ima veće ambicije te crtanje želi pretvoriti u posao.

U Međimurskim novinama predstavili smo njegove impresivne crteže na zidovima u caffe baru Casa Latina i Boksačkom klubu Čakovec. Dejanova strast je crtanje portreta u kojima je svaki dan sve bolji i bolji. Tako je u posljednje vrijeme oduševio portretima Antonije Šole, Marina Ivanovića – Stoke, Tee Flego.

– Radim na promocijama svojeg rada pa sam iskoristio poznatije osobe da me promoviraju jer smatram da to zaslužujem i da je moj rad za svjetsku scenu. Počeo sam crtati osobe za koje sam predosjećao da bi mi mogli pomoći u promociji mojeg rada. Stoka, Tea Flego, Antonija Šola su neki od njih zasad kod kojih je u vrlo kratkom periodu već crtež završio na adresi te su svi oduševljeni. S Marinom Ivanovićem (Stokom) sam se čak našao uživo u Zagrebu, ispričao nam je mladi umjetnik Dejan.

Hvala ovom super talentiranom dečku na predivnom crtežu. Teško je razaznati da je crtež, a ne prava fotografija. 25 sati preciznog rada, svaka čast, napisao je na Instagramu reper Stoka. 

Neke od radova pogledajte u nastavku:

Ostavi komentar