10.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Tko kontrolira sanaciju poljskih putova u Nedelišću?

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Nedelišće jedno od postavljenih pitanja na aktualnom satu bilo je i ono vijećnika Ivana Klekara (HDZ) o održavanju i sanaciji poljskih putova na području općine. Naime, kako je Klekar kazao, za te je potrebe izdvojeno 221.908 kuna što je puno novaca, a mještani se žale da nije ništa uređeno. 

– Općina u svojem proračunu ima određeni iznos za sanaciju, odnosno šljunčanje poljskih putova koje svake godine odrađujemo s Mjesnim odborima, kazao je općinski načelnik Darko Dania. Morate znati da nemamo potrebna sredstva kako bismo odjednom uredili sve poljske putove, već idemo u uređenje onih prioriteta u dogovoru s već spomenutim Mjesnim odborima.

Tako za određene dionice na teren izlaze predstavnik Općine, Mjesnog odbora i izvođač koji je prošao na natječaju. Ono što u posljednje vrijeme predstavlja najveći problem su veliki traktori i radni strojevi koji puno više oštećuju putove nego je to bilo prije. Kada je riječ o samom monitoringu radova sanacije poljskih putova, za njih je zadužena općinska komunalna služba.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Bezvremensko labuđe jezero

Labuđe jezero