Danica i Dina Horvat podijelile iskustvo kako otvoriti kućnu radinost ako želite dopuniti kućne prihode

Danica i Dina Horvat iz Male Subotice.

Kako otvoriti kućnu radinost ili sporedno zanimanje ako želite dopuniti kućne prihode istražili smo za Međimurske novine. Ako imate hobi bilo u vidu proizvoda koji izrađujete svojim rukama ili uslugu koja ima potencijal da se pretvori u posao, a želite se u poslovne aktivnosti upustiti malim, ali sigurnim koracima, tada je najjeftiniji način poslovanja otvaranje ručne radinosti ili sporednog zanimanja.

Čuli ste za to ali ne znate odakle biste krenuli, što vam je potrebno za registriranje. Da bismo olakšali put onima koji razmišljaju o tome, razgovarali smo s Danicom Horvat iz Male Subotice koja ima s pet i pol godišnje iskustvo u kućnoj radinosti poznatoj po proizvodnji ručno rađenih mirisnih sapuna, čiji je idejni začetnik kćerka Dina.

Svoje iskustvo u vidu korinsih savjeta Danica je podijelila s Međimurskim novinama, kako bi olakšala put do registracije kućne radinosti onima koji imaju želju svoju ideju pretvoriti u posao. Daničine korisne savjete možete pročitati u novom broju Međimurskih novina koje su u prodaji u petak, 22. siječnja.

 

 

Ostavi komentar