Novo, bogato izdanje Dana dravske ribe na Marini Prelog

Četvrti puta u nizu, prostor Marine u Prelogu, ugostit će manifestaciju pod nazivom „Dani dravske ribe“.

Ove su godine „Dani dravske ribe“ na rasporedu u subotu, 15. lipnja. I ove godine prekrasan prostor Marine Prelog ugostit će članove sportsko ribolovnih društava s područja Preloga, „Glavatica“ iz Preloga, „Smuđ“ iz Draškovca, „Sloga“ iz Oporovca, „Ostriž“ iz Cirkovljana i Ekološke udruge „Hrast“ iz Čukovca, koji će od jutarnjih sati ukrstiti štapove, u sklopu Kupa Grada Preloga u sportskom ribolovu.

Predstavnicima ovih društava pridružit će se i članovi Nautičkog kluba Labud i međimurski ribočuvari u kuhanju dravskih specijaliteta od ribe. Ribočuvari Saveza sportsko ribolovnih društava Međimurske županije prikazat će dio svoje opreme i aktivnosti koje provode u svrhu očuvanja ribljeg fonda, a za dobru glazbu pobrinut će se ove godine Tamburaški sastav Kumovi.

Ribičko natjecanje započet će prijavom natjecatelja u 07:00, samo natjecanje kreće od 09:00 sati, a nakon 12:30, svi posjetitelji moći će kušati i sve ono što su pripremali majstori kuhari iz okupljenih ribolovnih društava i Nautičkog kluba Labud. Nautički klub Labud, tog će dana, otvoriti svoja vrata te će svi zainteresirani posjetitelji moći uživati u panoramskoj vožnji jezerom Hidroelektrane Dubrava. Nema razloga da subotnje prijepodne, 15. lipnja, ne provedete na prostoru Marine Prelog.

Program
  • od 07:00 do 12:00: Kup Grada Preloga u sportskom ribolovu
  • od 10:00: svirka Tamburaškog sastava Kumovi
  • od 10:00: radionice za najmlađe
  • od 09:00 do 13:00: pripremanje jela od dravske ribe
  • 12:30: podjela nagrada u Kupu Grada Preloga u sportskom ribolovu
  • nakon 12:30: početak degustacije spremljenih jela od dravske ribe
  • od 13:30: vožnje čamcem po jezeru za zainteresirane (Nautički klub „Labud“ Prelog)

Dani dravske ribe 2024.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE