Varaždinska policija o mrtvom tijelu pronađenom u Dravi: Obavljen je očevid

Jučer, 28. svibnja oko 11.15 sati u glavnom toku rijeke Drave kod Hrženice, ribolovci su pronašli leš nepoznate muške osobe. Tijelo nesretnog muškarca izvukli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, nakon čega je obavljen očevid.

Tijelo je po završetku očevida prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se tijekom današnjeg dana obaviti identifikacija i obdukcija, izvijestila je u današnjem priopćenju varaždinska policija. 

I dalje se čekaju rezultati obdukcije koja će pokazati o kome je riječ. Za sada se samo nagađa da se radi o 30-godišnjem Marku Kovačiću iz Štrigove. On je u petak kasno navečer 22. svibnja svojevrsnim oproštajnim pismom najavio najteži osobni čin i to objavio na društvenoj mreži. U subotu mu je na području kraj Drave pronađen napušten osobni automobil.

Marko se plavim Golfom II udaljio iz Pribislavca, Industrijske 44 gdje mu je bilo prijavljeno boravište, u petak ili subotu. Auto je pronađen napušten, u subotu 23. svibnja kod dravskog mosta koji vodi prema Hrženici i Podravine kraj Otoka. Neslužbeno doznajemo kako je u automobilu pronađen mladićev mobitel.

 

 

Ostavi komentar