Ukrađen nakit, registar kasa sa novcem, motorna pila i gorivo

ilustracija

Policijska uprava međimurska donosi izvješće od teškim krađama. Prenosimo ga u cijelosti.

Dvojac osumnjičen za krađe

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom sa šireg područja općine Mala Subotica (o kojem smo već izvješćivali u priopćenju od 2. prosinca ove godine) te maloljetnikom s područja Međimurske županije sumnja se da su počinili dvije Teške krađe i Krađu.

Naime, tijekom noći s 30. na 31. listopada ove godine u Gardinovcu, su provalili prostorije sportskog kluba, odakle su ukrali registar kase sa novcem, dvije nogometne lopte te različita pića.

Nadalje su 26. studenoga u jutarnjim satima u Domašincu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, provalili u spremište i kuću, odakle su ukrali novac.

Isto tako su 26. studenoga u jutarnjim satima u Gardinovcu, zajedno s maloljetnikom sa šireg područja Međimurske županije (o kojem smo već izvješćivali u priopćenju od 28. studenoga ove godine) iz nezaključanog pčelinjaka ukrali trimer, motornu pilu i gorivo.

Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava, nadležnom državnom odvjetništvu.

Provala u obiteljsku kuću

U srijedu, 4. prosinca u večernjim satima u Prelogu, Ulici Jug I, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, odakle je ukrao različit nakit.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar