Motorist (35) s područja općine Belica završio u bolnici nakon prometne nesreće u Čakovcu

pao sa skele
Županijska bolnica Čakovec, Ilustracija

U utorak, 6. studenoga oko 16 sati u Čakovcu na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Istarske ulice, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 54-godišnjakinja s područja grada Čakovca, krećući se kolnikom Istarske ulice i dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje skrećući ulijevo, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozača motocikla čakovečkih registarskih oznaka, 35-godišnjaka s područja općine Belica, koji je upravljao kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića prisilila na kočenje uslijed čega je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik te udara u klizanju motocikla u osobni automobil.

Nakon udara došlo je do odbacivanja motocikla i udara u drugi osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak sa šireg područja općine Podturen.

Vozilom hitne pomoći motociklist je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrđene lake tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Vozačica će biti prekršajno sankcionirana.

Ostavi komentar