Biciklistički klub Mura Avantura 2. u ukupnom poretku MTB KUP-a!

Biciklistički klub Mura Avantura šalje objavu za medije koju u nastavku u cijelosti objavljujemo.

MTB utrka vožena na crvenom tepihu, na jednoj od najljepših i najpoznatijih plaža u Hrvatskoj, Zlatni Rat – neprocijenivo!!

Zadnja ovogodišnja utrka hrvatskog MTB KUP-a vozila se u Bolu na otoku Braču na samoj plaži Zlatni Rat i okolnim šumama. Staza je bila prekrasna, tehnički ne preteška, bez skokova i dropova na što baš i nismo navikli :).

Organizator se stvarno potrudio oko same organizacije i dojma utrke. Pošto je ovo bila zadnja utrka u ovogodišnjem KUP-u, na kraju proglašenja pobjednika utrke, proglašeni su i najbolji MTB biciklisti u Hrvatskoj koji su sakupili najviše bodova u KUP-u, kroz odvoženih 6 utrka (Premantura, Vodice, Banovo brdo Osijek, Samobor, Grožnjan i Bol na Braču) gdje smo kao klub BK Mura Avantura osvojili ukupno odlično drugo mjesto od preko 30 biciklističkih klubova u Hrvatskoj.  

BK Mura Avantura sudjelovala je na ovoj zadnjoj utrci s 8 natjecatelja koji su ostvarili slijedeće rezultate: Matija Trstenjak U-15, osvojio je 2. mjesto, isto kao i u ukupnom poretku KUP-a gdje je također skupio bodova za drugo mjesto, Ida Trstenjak kadetkinja, osvojila je drugo mjesto na utrci, dok je u ukupnom poretku KUP-a je završila kao 3.

Patrik Antolašić Sport kategorija, osvojio je drugo mjesto na utrci, isto kao i ukupnom poretku  MTB KUP-a, Marko Deda Žnidarić veteran A, osvojio je 2. mjesto na utrci, također u KUP-u je završio sezonu drugi, Mihael Krobot kadet, osvojio je 3. mjesto na utrci, dok je u KUP-u završio kao 5., Lovro Posel kadet, na utrci je bio 4. dok je u KUP-u također ukupno 4., Nikola Vinko junior, na je utrci bio 2. dok je u KUP-u završio kao 6.

Od ostalih našin natjecatelja koji nisu bili na ovoj utrci, u ukupnom poretku KUP-a osvojili su slijedeća mjesta: Stjepan Hunjak junior, 2. mjesto, Majda Horvat elite W, 3. mjesto, Ana Hunjak U-13 W, 4. mjesto i Jelena Posel U-11 W, 6. mjesto u KUP-u. Tako je ova sezona završila i više nego uspješno za naš klub BK Mura Avantura.

 

Ostavi komentar