Bijeli kist još jednom pokazao dvoličnost Hrvata

Krenimo još jednom od pretpostavke da su Hrvati teške konzerve, pogotovo što se tiče pokazivanja bilo kakve seksualnosti. Pa onda na riječ seks svi okreću glavu, zavlada opća sramota, ali kad 13-godišnjaci u prvim redovima skaču na melodije polugole Lidije Bačić to je sasvim u redu. Nemojte me krivo shvatiti, Lille izgleda vrh i žena je samo dobro nanjušilo što se danas prodaje – seks.

Ako još do sad niste shvatili, ova kolumna bit će posvećena Brentu Raya Fraseru, Kanađaninu koji je pomutio razum svih Hrvata i skinuo se te svojim spolovilom brutalno dobro nacrtao Davora Bilmana iz žirija.

Zamisli. Nedjelja navečer, vani je prohladno jesensko vrijeme, ti u dekici s čajekom, djeca ti još ne spavaju jer je normalno da u pola 11 gledaju Supertalent i onda bam za kraj. Na scenu dolazi lik koji nije Hrvat i usudi se skinuti se do gola, te pokazati umjetnost na dosad neviđen način.

Gledala sam i ja, pod dekicom i čajekom i skoro umrla od smijeha jer, realno, to nije situacija s kojim se susrećeš svaki dan. Zanimljivo je, naravno, da je muška strana žirija uspjela razuvjeriti Maju Šuput koja je prvo rekla ne, da odgovor pretvori u da. Sveta Martina iz žirija prekrasna glasa nije čovjeku dala ni šansu, jer tko je on da dolazi na pozornicu i tu se skida. E sad, postavljaju se dva razumna pitanja. Je li prolaz

Kanađanina samo bio u svrhu podizanja gledanosti (sigurno da), te je li slikanje spolovilom zaista talent? Dakle, znamo da je pjevanje talent, plesanje, akrobatski trikovi, slaganje Rubikove kocke u sekundama, i tako dalje. Eto, žiri kaže da je ovo ipak talent. A s obzirom na to da televizija stvara opće mnijenje, definitivno je talent. Plus, u totalno drugi plan pao je lik koji je doslovno hodajuća hidroelektrana, koji svojom energijom kuha jaja, peče hrenovke, a i nova hrvatska Beyonce Elena kojoj je Maja Šuput podarila zlatni gumb. Naravno, društvene mreže su se zapalile od komentara, svi su zgroženi kako se taj nepristojan i naprasan Kanađanin usudio skinuti pred nacijom i to još kad gledaju djeca? Stvarno strašno.

Ostavi komentar