Vašu kućnu biblioteku obogatite novim naslovima!

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 24. svibnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 28. svibnja do 15 sati.

Mato Lovrak: Micek, Mucek i Dedek

Neka djela Mate Lovraka (Micek, Mucek i Dedek, Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice) dramatizirana su i izvođena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Narodnom kazalištu u Osijeku i dječjim kazalištima u Sarajevu, Rijeci i Zagrebu. Mato Lovrak autor je brojnih romana i zbirki priča kao što su Slatki potok, Divlji dječak, Francek drugi hrabri, Doka Bedaković, Neprijatelj broj 1, Sretna zemlja, Anka Brazilijanka, Iskrica, Zeleni otok, Kad u kući jagode rastu… Romani Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice uvršteni su u lektiru.

Vi Keeland: Egomanijak

Emerie Rose i Drew Jagger prvi puta su se sreli one večeri kad je on upravo provaljivao u njezin novi ured na Park Aveniji u New Yorku. Ispostavilo se da je pravi uljez zapravo Emerie, kojoj je netko bespravno iznajmio njegov ured dok je Drew bio na odmoru. Emerie je, ostavši bez novaca i ureda, ponudila Drewu da će zamijeniti njegovu tajnicu koja otišla na duže bolovanje, ako joj privremeno iznajmi jednu sobu za sastanke. Njih dvoje potpuno su različite osobe. Jedino što imaju zajedničko je poslovni prostor koji dijele. Rađa se međusobna privlačnost.

 

Ostavi komentar