FOTO: Nova-stara predsjednica Likovne republike je Milena Petković

Na Izbornoj skupštini Likovne republike održanoj prošlog petka, 10. veljače, na mjesto predsjednice ponovno je izabrana Milena Petković iz Murskog Središća.

Na mjestu predsjednice Likovne republike, likovno-kiparske udruge iz Svetog Martina na Muri, i dalje ostaje bivša gradonačelnica Murskog Središća Milena Petković, koja se nakon aktivnog bavljenja politikom potpuno predala umjetničkom radu. Odlučeno je tako na posljednjoj sjednici Likovne Republike jednoglasnom odlukom svih njezinih prisutnih članova.

Nova-stara predsjednica Milena Petković u svom je obraćanju podnijela izvještaj o radu udruge tijekom prošle godine. – Radili smo jako puno, gostovali smo na mnogim izložbama i likovnim kolonijama, kao na primjer u Sloveniji i Križevcima, te smo se svi lijepo družili. Ako nešto voliš raditi, onda to radiš s veseljem i voljom.- kazala je u razgovoru za Međimurske novine Milena Petković i dodala kako za iduću godinu imaju isto tako mnogo planova. Posebice se to odnosi na izložbe koje će se uskoro održati u Svetom Martinu na Muri.

Marijan Petković izabran je za dopredsjednika udruge, a Mladen Palić, svestrani umjetnik iz Svetog Martina na Muri o kojem smo pisali u jednom od prethodnih brojeva naših Međimurskih novina, odabran je za tajnika Likovne republike.

Milena Petković ovom je prigodom ujedno dodijelila priznanja za izniman doprinos u radu Likovne republike. Priznanja su dobili: načelnik Makovec Franjo, predsjednik Općinskog vijeća Crnčec Dražen, prof., zamjenica načelnika Petra Novinščak, prof., TZ Općine Sv. Martin na Muri, Turistično društvo Hotiza, te članovi udruge Marijan Petković, Danijel Jakopanec i Rajko Petković.

sh

Likovna republika
Umjetnik Danijel Jakopanec iz Koprivnice također je jedan od dobitnika priznanja
Likovna republika
Radom Likovne republike jako su zadovoljni djelatnici Općine Sv. Martin na Muri
Likovna republika
Jedno od priznanja dodijeljeno je i Marijanu Petkoviću

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE