DRAMSKI STUDIO DADA poziva na premijeru igrano lutkarske predstave Dok te nije bilo

DOK TE NIJE BILO plakat

U nedjelju 1. prosinca u Centru za kulturu Čakovec na Kazališnoj tribini za djecu i mlade „Cukorek” održat će se premijerna predstave Dok te nije bilo. Ovu igrano lutkarsku predstavu odigrat će Kazališna družina Pinklec Čakovec – Dramski studio Dada prema tekstu „Dok te nije bilo“  (Elif Temuçin). Režiju i dramaturgiju potpisuje Davor Dokleja.

Likovno oblikovanje (lutke, scenografija i kostimi) osmislila je Jelena Dokleja. Autor glazbe je Igor Baksa, oblikovanje rasvjete potpisuje Mario Zelenbaba, a plakata predstave Tomislav Brozović. Igraju Asja Vidović, Jakov Feher, Matej Žerjav, Eva Marciuš, Nika Šarić, David Šafarić, Mara Barbić i Helena Židov.

Jedne noći dječak ne može zaspati. Nedostaje mu otac koji je daleko. Dječak zamoli majku da ponovo ispriča priču o danu kada su se mama i tata prvi put upoznali. Majka počinje pričati priču dok zajedno sa sinom posprema sobu i preko predmeta koje nalazi u sobi zajedno s njim polako gradi priču ne primjećujući da i ona također proživljava nanovo taj poseban dan. Gdje je otac, tko je on i o kome je ovo zapravo priča? Tko zna… Predstava u trajanju od 40 minuta preporučuje se uzrastu 3+ (vrtići i niži razredi osnovne škole).

Ostavi komentar