Poraz Zrinskica od Podravka Vegete u sjeni navijača Frankopana

Rukometašice Podravke Vegete uzele su dva nova prvenstvena boda na gostovanju u Čakovcu u sklopu 19. kola 1.HRL za žene.

Već od samog početka gošće iz Koprivnice pokazale su svoju snagu i superiornost i u 15. minuti vode 3:10. Do odlaska na odmor prednost se povećala i na poluvremenu je +13 za Podravku (7:20).

U nastavku prednost gošći se i dalje povećava, gostujući trener Obrvan dao je priliku svim igračicama, a u strijelce se upisalo čak 14 igračica Podravke. Na kraju visoka pobjeda Koprivničanki 21:38.

U skromnoj predstavi u redovima Zrinskog Selena Milošević postigla je šest golova, dok je Gabrijela Gudelj poentirala pet puta. Danas su u redovima Podravkašica najviše pogodaka zabile Mamić, ukupno sedam i Šimara ukupno šest. U redovima višestrukih državnih prvakinja igra i bivša igračica Zrinskog, Nikolina Zadravec koja je postigla dva gola.

Navijači Zrinskica, Frankopani, i u ovoj utakmici bili su glasni i bodrili čakovečke rukometašice, no ujedno su i protestirali zbog posljednjih poteza uprave kluba razvivši transparente na tribini.

Nakon nepotpunog 19 kola Zrinskice su i dalje treće koliko ima sada i Dalmatinka, ali naše cure imaju utakmicu manje. Borba za Evropu je otvorena, slijedi pauza do 13. travnja kada u lokalnom međužupanijskom derbiju naše cure dočekuju varaždinsku Koku.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE