Što sve nudi Poliklinika NANNA za ginekologiju i opstetriciju te psihijatriju?

poliklinika nanna

Ravnateljica Poliklinike NANNA te specijalistica ginekologije i opstetricije je Martina Jerbić-Cecelja koja je ujedno i  savjetnik / terapeut za muške i ženske seksualne poremećaje , a psihijatar zaposlen u Poliklinici NANNA je dr. Boris Jerbić- specijalist  neuropsihijatar.

Osim pregleda  ginekologa i psihijatra u poliklinici NANNA se vrše sljedeće specifične dijagnostičke pretrage:

Termografija dojki, štitnjače, prostate, testisa, zglobova, abdomena te drugih organa. Radi se o potpuno neinvazivnoj, sigurnoj, neškodljivoj, netoksičnoj, jeftinoj i lako dostupnoj metodi otkrivanja vrlo malih promjena ispod razine kože koja se temelji na mjerenju temperature tijela. Naime, svaki proces koji ima tendenciju rasta ili brze promjene ( u smislu upale ili tumora) može pojačati temperaturno isijavanje tijela što se termografijom može izmjeriti i lokalizirati.

Test za otkrivanje rizika za razvoj nasljednih oblika karcinoma – osobito karcinoma dojke i jajnika ( BRCA 1 i BRCA 2 onkogena). Radi se o visokopouzdanom genetskom testu koji se temelji na najnaprednijoj tehnologiji  sekvencioniranja nove generacije, a za analizu je potreban samo uzorak sline. Test se preporučuje osobama koje imaju povijest raka u obitelji, osobito raka dojke i jajnika. Informacija da je netko nositelj patogene mutacije, koja povećava rizik razvoja nekog od Karcinoma, omogućava rano poduzimanje mjera prevencije razvoja raka.

Neinvazivni prenatalni test za otkrivanje kromosomskih anomalija fetusa (NIFTY, HARMONI i dr. testovi) – test je pogodan  kod trudnica starijih od 35 godina, kod onih koje u anamnezi imaju nekoga s poremećajima kromosoma,  te medicinski potpomognutih trudnoća i trudnoća s doniranom jajnom stanicom. Najčešći kromosomski poremećaji su Downov sindrom ( pojavnost 1/700), Edwardsov sindrom – (1/7900) te Patau sindrom( 1/9500).

Savjetovanje u vezi muških i ženskih seksualnih poremećaja poput erektilne disfunkcije, prijevremene ejakulacije, poremećaja orgazma kod žena i muškaraca , nedostatka i/ili smanjenja seksualne želje u oba spola, bolnih spolnih odnosa, vaginizma te drugih poremećaja – terapija hormonskih poremećaja bioidentičnim hormonima.

Hormonski disbalans, osobito u stresnim situacijama, pokreće cijeli niz kaskade problema što se odražava na naše zdravlje i razvoj bolesti poput hipertenzije, gastritisa, autoimunih bolesti, dijabetesa, psihičkih bolesti (depresije) ili tumora. Bioidentični hormoni oponašaju molekularnu strukturu prirodnih hormona, a proizvode se od različitih biljaka i pripremaju u ljekarni kao magistralni pripravci. U kombinaciji sa zdravom prehranom, adekvatnom tjelesnom aktivnošću te zadovoljavajućim snom, dovode do osjećaja zdravlja i smanjuju tegobe stresa, a kod žena i simptome perimenopauze.

Krioterapija (zamrzavanje tekućim dušikom ) spolno prenosivih bradavica te predkarcinomskih stanja vrata maternice ( ASCUS, CIN I-II). Rezultati na bazi stotinjak tretmana krioterapijom u Poliklinici NANNA pokazuju 100%-tno izlječenje!

Zašto u Polikliniku NANNA?   

  1. Termin pregleda unutar 24-48 sati !
  2. Holistički i individualni pristup pacijentima
  3. Mogućnost dogovora pregleda subotom i nedjeljom
  4. Zagarantirana diskrecija i visoki stupanj profesionalnosti
  5. Mogućnost specifičnih dijagnostičko-terapijskih tretmana

Kontakti:  

Tel: 042/200-081

Mob: 091/3003-968

Ulica: Vatroslava Lisinskog 4, 42000 Varaždin

Email: [email protected]

Web:  www.jerbic-cecelja.com

Radno vrijeme:     Ponedjeljkom i četvrtkom od 08-15 h

Utorkom i srijedom od 13-20 h

Petkom: od 08-12 h te od 15-29 h

Vikendom po dogovoru

Ostavi komentar