Bontech vas poziva na Dane otvorenih vrata od 4. do 8. ožujka!

bontech dani otvorenih vrata

Budite i vi na pravome mjestu u pravo vrijeme! Očekuju vas u Čakovcu – Ivana Gorana Kovačića 20. Besplatno testiranje sluha provodit će se ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 7 do 15h i četvrtkom od 9 do 17h.  Sve posjetitelje očekuje i poklon iznenađenje. Za više informacija nazovite 040 321 181 ili 097 701 9926!.

Renomirana tvrtka Bontech Research Co. iz Splita, koja broji 29 poslovnica diljem Hrvatske, vodeći je hrvatski proizvođač i distributer revolucionarnih slušnih aparata. Spoj vrhunske svjetske tehnologije i dugogodišnjeg iskustva rezultirao je rješenjima pomoću kojih ćete opet uživati u omiljenoj glazbi, bez ikakvih poteškoća razgovarati s prijateljima, dobro čuti i još bolje razumjeti.

Mnoge osobe zaziru od nošenja slušnih aparata, pa radije ne traže pomoć što samo dovodi do pogoršanja problema. Stoga Bontech razvija jedva primjetna, praktična rješenja prilagođena potrebama svakog korisnika.

Connectivity set je inovativno tehnološko pomagalo koje se sastoji od para vrhunskih slušnih aparata, besplatnog smartphone uređaja te prateće aplikacije koja omogućuje korisniku samostalno podešavanje glasnoće. Jednostavan je za korištenje, prilagođen i mlađim i starijim korisnicima, pruža potpunu sigurnost, a tako je sitan, jedva primjetan i dizajnerski savršeno izveden.

Od ostalih proizvoda izdvajamo slušalice za komunikaciju, govorna pomagala, pedijatrijska pomagala za najmlađe kao i razne vrste pomagala za zaštitu od buke. Upravo je buka često puta uzrok slušnih problema, stoga se zaštitite na vrijeme!

Slušna pomagala samo su dio ponude namijenjene poboljšanju Vašeg sluha. Šumovi u uhu također predstavljaju jedan od brojnih problema kojima su Bontechovi stručnjaci doskočili laserskom terapijom niskog intenziteta. Postupak je to koji je potpuno bezbolan, siguran i iznad svega učinkovit!

U svakom trenutku možete se prijaviti za besplatan pregled sluha, a stručno i ljubazno osoblje pobrinut će se za Vas, te Vam dati sve potrebne savjete. Recite konačno zbogom nagluhosti. Nemojte dozvoliti da Vam život prođe u neugodnoj tišini!

Uz Bontechove proizvode možete se konačno opustiti u ugodnom razgovoru s najdražima, bez ikakvog ustručavanja započeti razgovor s nepoznatima, uživati u svemu onome što volite. Otiđite prošetati i osluhnite cvrkut ptica te ponovno uživajte u životu prepunom predivnih zvukova.

Kontakt:

Bontech Research Co. d.o.o.

Besplatni info telefon: 0800 44 66

[email protected]

www.bontech.hr

https://www.facebook.com/Bontech.hr/

Poslovnica Čakovec 2

Ivana Gorana Kovačića 20

040 321 181

Radno vrijeme:

Pon, uto, sri i pet od 7 do 15h

čet od 9 do 17h

Ostavi komentar