Novosti iz Poliklinike Medikol u Čakovcu: Do nalaza laboratorijskih pretraga već za  90 minuta

Medicinsko-biokemijski laboratorij Medikola u svibnju 2022. otvorio je svoja vrata na novoj lokaciji u Čakovcu, Franca Prešerna 13, s ponudom od gotovo 400 različitih pretraga.

Laboratorij je opremljen sofisticiranom opremom najnovije generacije renomiranih proizvođača kao što su Roche, Stago S.A.S. Diagnostica i Mindray, čime su osigurane brzina, pouzdanost i točnost laboratorijskih nalaza, a kako bi pacijenti koji gravitiraju ovom laboratoriju dobili rezultate laboratorijskih pretraga u što kraćem vremenu.

Laboratorijskim analizama krvi i urina u sklopu sistematskog pregleda moguće je preventivno pratiti stanje organizma, odnosno otkriti bolest u ranoj fazi. Također, mogućnosti mjerenja tumorskih biljega daju uvid u moguće bolesti, dok je određivanjem hitnih laboratorijskih pretraga, posebno srčanih biomarkera moguće pratiti hitna stanja, primjerice kardiovaskularnih i cirkulatornih oboljenja (hs-troponin T, NT-proBNP, D-dimeri i dr.).

Laboratorij u svojoj ponudi ima i široku paletu alergoloških pretraga s inhalatornim i nutritivnim alergenima, pretrage s područja transfuziologije (krvna grupa i faktor RH), pretrage metabolita, određivanje ženskih i muških spolnih hormona (npr. pri planiranju trudnoće Anti-Müllerov hormon), osnovne hematološke pretrage…


Posebnost laboratorija je u tome što se kompletna krvna slika gleda i pod mikroskopom, kako bi nalaz bio precizniji.

Laboratorij Poliklinike Medikol u Čakovcu takve pretrage radi na vrhunskim uređajima, s vrlo stručnim osobljem. Još važnije, vaši nalazi bit će gotovi za samo 90 minuta. Gotove nalaze možete preuzeti e-porukom ili poštom jer je sustav brz i efikasan, uz vrlo stručan tim i naprednu tehnologiju. Takvim postupcima neželjene bolesti i efekti mogu se prevenirati.

Osim toga, vađenjem krvi u Poliklinici Medikol ulazite u njihov laboratorijski sustav pa ćete biti obaviješteni ne samo o nalazima već i o svim drugim potrebnim specifičnim pretragama. Neki nalazi zahtijevaju veću obradu i uzimaju nešto više vremena, no ključno je istaknuti da nijedna pretraga nije zahtjevna ni bolna.

Posebnost ovog laboratorija je što se kompletna krvna slika, osim na brojaču, također gleda i pod mikroskopom. Time se dobiva znatno precizniji i opširniji uvid u vaše stanje.

Za sve pacijente su osigurana parkirna mjesta te pristup za invalide.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:

www.medikol.hr

[email protected]

[email protected]

072 12 12 12

040 638 513

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE