Kristina Gita Kavran iz Kagira centra zdravlja: Gdje ste sad? Što radite? Jeste li sretni i zadovoljni?

Stalno nešto tražimo, neprestano za nešto molimo, ali nikad nismo zadovoljni. Težimo nečemu umjesto da stanemo i uživamo u onome što imamo. Koliko nas može reći stop i sagledati svoj život na sekundu? Svaki put kad bi to i pokušali, jednostavnije bi nam bilo naći stotinu „dobrih“ izgovora.

Zašto je to tako?

Jer se bojimo suočiti sami sa sobom, plašimo se odgovornosti i stvari koje bi mogli vidjeti. Ali kad bismo ipak smogli dovoljno hrabrosti i na trenutak zastali, kako bi se u tom trenutku osjećali? Vjerojatno nema osjećaja koji u tim trenucima ne bi prošao kroz vaša tijela.

Pogledajte istini u oči!

No bez obzira na sve, jednom kad istini pogledamo u oči, sve je lakše. Plašimo se istine, a ona je zapravo blagoslov. Vodi nas iscjeljenju i otvara oči. Ne bi li Vam bilo draže kad bi znali što točno želite i trebate? Ne biste lutali krivim ulicama, učinili masu grešaka, ranjavali se i zadavali si tolike boli. Ne bi patili.

Jeste li sretni i zadovoljni?

A sad? Gdje ste sad? Što radite? Većina vas je na mjestu gdje ne želi, radi stvari koje ne voli, živi život koji ne podnosi. Nezadovoljni, frustrirani, depresivni, umorni i mamurni od života. Lako je naći izgovore, ali napraviti prvi korak je malo zahtjevniji zadatak, ali ne i najteži. Samo treba iskoračiti i već smo nešto pokrenuli.

Pokrenite lavinu blagoslova!

Nemojte životariti, čekati da život prolazi pored vas, da vas vaša svakodnevica proguta. Iskoristite svaku priliku za bolje danas koja vam pokuca na vrata. Uvijek postoji samo danas, samo ovaj trenutak u kojem upravo udišete i izdišete život. I zato nemojte samo čekati, budite onaj koji će pokrenuti lavinu blagoslova. Blagoslova koji će vas ispuniti mirom, radošću i ljubavlju!

Zapamtite, vi ste krojač svoje sudbine.

Vaši izbori doveli su vas dovde. Nikad nije prekasno za bolje, stoga krenite i skrenite na slijedećem skretanju, nemojte do kraja života voziti svoj život onim cestama na koje vas usmjeravaju drugi, vozite ga cestama koje će vas dovesti do unutarnjeg mira, sreće i svega onog što vaše srce treba i o čemu sanja.

kagira centar zdravlja

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE