Evo kakve vas biometeorološke prilike prilike očekuju ovog tjedna

Nakon posjeta interaktivnoj izložbi, istražite i Mlin na Muri

Srijeda, 29.5.2019. U Hrvatskoj će biometeorološke prilike biti uglavnom nepovoljne, ponajviše za bolesnike od plućnih i srčanih bolest, te reumatičare. Moguća je i povećana osjetljivost na bolove, pogotovo na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma. Meteoropati bi i dalje mogli imati poteškoće u obliku nesanice, glavobolje i razdražljivosti. Samo će se u najzapadnijim krajevima u drugom dijelu dana biometeorološke prilike malo poboljšati.

Četvrtak, 30.5.2019. Biometeorološke prilike će se poboljšati u odnosu na prethodni dan u cijeloj zemlji. U unutrašnjosti će biti razmjerno povoljne, no niska naoblaka će mnogim ljudima kvariti raspoloženje. Na većem dijelu Jadrana će biometeorološke prilike biti povoljne cijelog dana, a na krajnjem jugu od sredine dana. Stoga će većina ljudi osjetiti poboljšanje općeg stanja i biti će bolje raspoloženi. Kroničnim bolesnicima će biti olakšano podnošenje tegoba od kojih inače pate.

Petak, 31.5.2019. Razmjerno povoljne biometeorološke prilike će se zadržati na krajnjem istoku, gdje će još uvijek niska naoblaka u većem dijelu dana nepovoljno utjecati uglavnom na raspoloženje. U ostalim će hrvatskim područjima prevladavati povoljne biometeorološke prilike koje će omogućavati dobar san, te podržavati dobro raspoloženje, dobru koncentraciju i dobar radni učinak. Kroničnim bolesnicima će olakšavati podnošenje tegoba.

Ostavi komentar