U Dan Kuchen studiju u Varaždinu iskoristite akciju na Living kuhinje!

dan kuchen varaždin

Želite kuhinju koja će ispuniti sve vaše snove? Oduvijek znate kakvu kuhinju želite, a nikako da nađete savršenu? Odgovor na sva vaša maštanja su Dan Kuchen kuhinje koje će u detalje pogoditi vaše želje.

Nemojte se bojati skućenog prostora, kuteva i niskih krovova, Dan Kuchen savjetnici najbolji su u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i svaki će prostor pretvoriti u idealan za vašu kuhinju.

Iako ste vidjeli već mnogo  kuhinja i svaka je lijepa na svoj način, želite da vaša bude jedinstvena i posebna. Upravo Dan Kuchen kuhinje jedinstvene su na tržištu upravo zato jer Dan savjetnici slušaju vaše želje u koje ubace malo svog iskustva i kreativnosti te stvore dizajn zbog kojeg ćete se osjećati kao VIP klijent. Poznati su po tome da s klijentom prvo popričaju i saslušaju ideje, a onda zajedno kreiraju kuhinju koja ostavlja bez daha.

Osim modernih linija i topline bojav koje kuhinju čine srcem doma, Dan kuchen poznati je proizvođač kuhinja koji  se prvenstveno orijentira na visoku kvalitetu izrade. Za kvalitetu primili su velik broj nagrada, zbog čega se sve više kućanstava odlučuje za njih.

Kada se radi o brzini izrade, garantiraju najstručniju montažu unutar 5 tjedana i brzu isporuku.

Odaberite za sebe ono najbolje, a to su Dan kuhinje. Pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete i vodeći su austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja.

Trenutno je u tijeku akcija Living, najkvalitetnija lak kuhinja na hrvatskom tržištu kojom dobivateliving lak sjaj i mat po istoj cijeni. Ladice s bočnim staklima i radne ploče također su na akciji, a možete ih nabaviti do -50% nižoj cijeni. Akcija traje do 29.travnja, a uz svaku kuhinju poklanjaju Bosch mikser.

Potražite ih u Varaždinu, u Optujskoj 16, prema Starom gradu. Javiti im se možete i putem telefona 042/302-090, maila [email protected] te FB stranice https://www.facebook.com/dankuchen.varazdin. Rezervirajte termin za svoju kuhinju iz snova.

Ostavi komentar