13.9 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Razgovor s projektantima iz DAN Kuchena Varaždin: Danas se traži funkcionalna kuhinja u kojoj je sve nadohvat ruke!

Tehničke karakteristike, sustavi i mehanizmi koji olakšavaju spremanje hrane te maksimalno iskorištavanje prostora DAN kuhinja učinili su kuhinju središnjim životnim prostorom gdje se druži i okuplja cijela obitelj.

Dan Kuchen kuhinje slove kao najljepše, ali i najfunkcionalnije sudeći po dodatnoj kuhinjskoj opremi i dizajnu koji najučinkovitije koristi prostor i stvara savršene radne uvjete u kuhinji. Upravo smo o tome razgovarali s projektantima DAN kuhinja, Matijom i Petrom, koji su nam objasnili što sve danas kupci traže i što im oni mogu ponuditi da zadovolje želje i stvore savršenu kuhinju iz snova. Kako se funkcijama kuhinje i dodacima koji je oplemenjuju pruža najviše pažnje, DAN Kuchen želi doskočiti zahtjevima kupaca i olakšali rad i boravak u kuhinji te stoga neprestano razvijaju nove proizvode i sustave koji se implementiraju u kuhinju. Donosimo vam ideje i savjete kako vašu kuhinju učiniti što ugodnijom, bogatijom i funkcionalnijom te odgovaramo na sva pitanja na koja želite dobiti odgovor ako kupujete novu kuhinju.

Kako maksimalno iskoristiti prostor?

O kakvom god da se prostoru radi, malom ili velikom, svi ga žele maksimalno iskoristiti i svaki centimetar pretvoriti u korisni ormarić ili radni prostor. Cilj je da prostor bude maksimalno pristupačan, tako da baš sve bude nadohvat ruke, u skladu s navikama prilikom kuhanja ipotrebama iskusnih kuharica. Dobar raspored ono je čemu teže svi koji kupuju novu kuhinju, a upravo DAN stručnjaci isplanirat će kuhinju koja će biti maksimalno pristupačna i dobro iskorištena. I u tom slučaju, DAN kuhinje otišle su korak dalje i razvile mehanizme koji olakšavaju pristup namirnicama i posuđu.

Revolucija u iskorištavanju prostora su ladice u podnožju koje dolaze besplatnu uz vašu novu DAN kuhinju. U njih možete staviti sve što nemate kamo i za što nikad nema dovoljno mjesta, a nužno je držati u kuhinji. Neprimjetne su i elegantne, ali i besplatne. Osim toga, tu je i organizator za spremanje namirnica, odnosno spremnik koji se vuče van. Mnogi ga nazivaju kuhinjska apoteka jer je pregledan i vrlo praktičan. Upravo zato, mnogi iz kuhinja izbacuju špajz te se odlučuju za velike ormare koji se dodatno opreme organizatorima. Možete ih nabaviti na -50% popusta prilikom kupnje nove DAN kuhinje.

Kako olakšati pristup aparatima i posuđu?

S obzirom da danas kuharice vole da im je sve pri ruci i da što manje vremena i energije potroše na traženje potrebnog, saginjanje ili mučenje s visokim nedohvatljivim ormarićima, DAN kuhinje razvile su mehanizme koji prilagođavaju pristup aparatima i namirnicama te posuđu. Danas je vrlo traženo da pećnica i mikrovalna budu povišene, u visini ramena, kako bi pečenje i stavljanje u pećnicu bilo što lakše.

Također, na taj se način čuva zdravlje jer se eliminira nepotrebno saginjanje. Pokraj pećnice najčešće se stavlja visok hladnjak. Ispod pećnice ima mjesta za ormarić, a iznad za dvije do tri ladice. Time ste dobili mnogo više mjesta za spremanje svega potrebnog te postigli određen komfor i udobnost u kuhanju. Elementi za povišene aparate uz kupnju nove kuhinje su gratis. Osim toga, osobito su popularni stakleni viseći elementi s rasvjetom, a poseban luksuz daju podizni sustavi za viseće elemente koji su na -50% popusta.

Kakvu radnu plohu odabrati?

Najčešće pitanje pri odabiru nove kuhinje je upravo to, za kakvu se radnu plohu odlučiti. Danas je najbitnije da ona bude otporna na visoke temperature, vodu i ogrebotine te da se lako čisti i održava. No, mora biti i lijepa i u skladu s ostatkom kuhinje. Mnogi se odlučuju da radna

ploha bude u stilu sa zidnom plohom. DAN kuhinje i tu prednjače kvalitetom birajući najkvalitetnije materijale i najbolju ivericu. Također, pri kuhanju uvijek je premalo mjesta za odlaganje zdjela i namirnica, čemu je doskočio DAN kuchen i razvio radnu plohu veću od standarda za čak 10cm, čime ona iznosi 70cm i daje više slobode i radnog prostora. Pri kupnji nove kuhinje snižene su 50%.

Po čemu se još DAN kuhinje razlikuju od drugih?

Elementi iz Dan Kuchen studija čvršći su od ostalih i mogu ostvariti veliku nosivost, stoga u svojim velikim i dubokim ladicama možete skladištiti velik broj posuđa i ne morate se bojati da će popustiti ili se savinuti. Sve fronte su lakirane u 5 slojeva, što znači da su otporne na ogrebotine i temperaturu, ogrebotine i vodu, a cijena je ista kao i kod običnog iverala. Dan kuhinje jedine u svojoj ponudi imaju staklene bočne stranice na ladicama, čime se pruža bolji dizajn, a uz kupnju nove kuhinje, besplatno je.

Koje sve dodatke za kuhinju možete odabrati u DAN Kuchen studiju u Varaždinu?

 • premium stakleni ormarići – 50% popusta
 • sistem za odvajanje otpada
 • umetak za pribor
 • vrtljiv kutni element
 • protuklizni sistem
 • umetak za tanjure
 • apotekarski ormarić – 50% popusta
 • ladica za pohranu povrća
 • stakleni ormarić s podiznim sistemom – 50% popusta
 • veliki ormar koji služi kao špajz – 50% popusta
 • umetak za ladice
 • ladice u podnožju – besplatno
 • Elementi za povišene aparate – besplatno

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici, kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE