MARLEX iz Varaždina: Svjetska kvaliteta stolarije za udobnost, sigurnost i ljepotu vašeg doma

marlex varaždin

Marlex saloni diljem Hrvatske i EU obrađuju u prosjeku dnevno preko 60 naloga za kompletnu stolariju obiteljske kuće ili poslovnog prostora. Na području Međimurske i Varaždinske županije nakon potvrde narudžbe stolariju  izrađuju i montiraju unutar 7 radnih dana što se prvenstveno odnosi na robu na lageru, dok je za neke druge kombinacije potrebno nekoliko dana više.

Njemački Aluplast je jedan od vodećih proizvođača PVC profila u svijetu i partner je Marlexa, te oni jedini na našem tržištu isporučuju profil bez balasta tj. željeznog ojačanja za čiju svrhu se koriste BSF POWER DUR trake iz avio i auto industrije (koristi ih NASA , USA). U potpunosti se mogu reciklirati, a omogućuju spoj u punom obimu jednog otvora što nije moguće izvesti u varijanti sa željezom koje je ujedno i hladni most pričvršćen vijcima čiji otvori dopuštaju ulazak vlage u unutrašnjost profila. Zbog težina vrlo brzo krilo prozora se objesi i dolazi do kvara na okovu. U Marlex SISTEMIMA toga svega nema.

Francuska kompanija Saint Gobain, druga po veličini svjetska kompanija za proizvodnju stakla s poviješću od preko 360 godina opskrbljuje Marlex s ultra pametnim staklom 4S koje štedi energiju kroz cijelu godinu. Ljeti sprečava ulazak topline a zimi ulazak hladnoće i istovremeno održava unutrašnju temperaturu na željenoj visini. Cijena takvog stakla je jedino u Marlex-u ista kao i standardnog, ali ima nevjerojatne koeficijente koji su preko 40 posto bolji u odnosu na standardno staklo.

Austrijski Maco specijaliziran za prozorske i okove za vrata, vodeći u EU branši već u osnovnoj ponudi ima nosivost okova od 120 kg što osigurava sigurno otvaranje i zatvaranje. Tu je niz dobavljača za opremu i pribor, rolete, klupčice, ulazna vrata, klizne stijene…

Zatražite ponudu u vama najbližem salonu i uvjerite se u kvalitetu najvećeg proizvođača prozora i vrata PVC, ALU, Drvo Alu u Hrvatskoj.

www.marlex.hr

[email protected]

facebook.com/Marlex

Ostavi komentar