AC Baumgartner: Prvi Suzuki mild hibridi odlično se prodaju, a danas je stigla nova pošiljka!

suzuki baumgartner

U AC Baumgartner krenula je prodaja prvih mild hibrida, a odaziv kupaca odličan je i u Varaždinu i u Čakovcu. Ljubazni prodavači iz AC Baumgartner stručno i temeljito upoznavaju kupce s karakteristikama hibrida, a na licu mjesta možete ih i isprobati u testnoj vožnji.

suzuki baumgartner

Već danas stigla je nova pošiljka Suzuki vozila u mild hybrid verzijama.

Najtraženiji Suzuki modeli, Vitara, S-Cross, Swift i Ignis od sada će biti opremljeni serijskim blagim hibridnim sustavom u svim modelima.

suzuki baumgartner

Drugim riječima, učinkovitost vozila bit će veća, a vožnja ugodnija, mirnija i uglađenija, a sve to omogućit će motori od 4 cilindra potpomognuti elektromotorima od 3 i 10 kilovata.

Potrošnja goriva bit će još niža, emisija CO2 manje, a performanse bolje. Osim toga, imat će sustav za automatsko kočenje, aktivni tempomat, bi led svjetla i automatsku klimu. Svi modeli dolaze sa bogatim paketima opreme u početnoj razini.

suzuki baumgartner

Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina odnosno, čak doprinoseći boljim voznim karakteristikama. Dostupno su i modeli sa ALL GRIP pogonom na sve kotače.

suzuki baumgartner

Ignis možete imati za već od 85 000kn, Vitaru od 129 900kn, a S-Cross od 138 400kn

Suzuki je među prvi proizvođačima automobila u svijetu koji je, osvješten važnošću ekologije, promijenio koncept poslovanja i okrenuo se hibridnom sustavu u svim modelima.

Dođite u AC Baumgartner i upoznajte se sa prednostima mild hybrida. Isprobajte ga u test vožnji, a ljubazni prodavači približit će vam sve što vas zanima. Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 te u Varaždinu na adresi Supilova 7b.

Možete ih nazvati na broj 040/328-007 ili posjetiti njihovu web stranicu www.baumgartner.hr

suzuki baumgartner

Ostavi komentar