Mogli smo i bez Lepe Brene za novu

Nova godina sada nam je donijela zaista niz novih stvari. Kao prvo, povijesni događaj bio je otvaranje granica. Građani koji žive uz samu granicu kao da su prodisali. Odmah u nedjelju, na samu novu godinu, mogao se vidjeti poveći broj stranih registracija koje prolaze kroz granicu. Ljudi kao da su se na vlastite oči htjeli uvjeriti da sada stvarno na granici nema nikoga. Odmah se mogao vidjeti i veći broj šetača i biciklista, što s hrvatske strane, što sa slovenske. A vjerujem da će se u naredno vrijeme to povećati.

Tu je i kaos s novčanicama pa zamjena kuna u eure, barem po onome što su nam rekli prodavači i ugostitelji, a što smo i sami vidjeli na vlastite oči. Ali kada slušate našu vladu i odgovorne ljude, imate osjećaj da je sve bajno, prava rapsodija savršenstvo. Tako sam u ponedjeljak, vozeći se na posao i s posla, na radiju  čula najmanje deset puta da je zamjena kuna u eure najveći logistički projekt u povijesti naše države i da sve ide po planu. Hmmm, valjda će do kraja tjedna promijeniti svoju retoriku. Ispadaju smiješni.

Ako pak ste doček Nove godine proveli uz male ekrane, onda ste zasigurno morali primijetiti haljinu Lepe Brene koju ju je obukla za novogodišnji glazbeni program koji se prikazivao na Novoj TV. Kada sam to prvo vidjela, pitala sam se zašto su uopće nju zvali u novogodišnji program, a tako su mislili i svi oko mene.

Komentari za nedoličnu haljinu još i danas pljušte, isto kao i za šund od programa, ponovno na playback. Ekipa, mogli biste podići svoju letvicu kvalitete jer ispadate očajno. Ako niste znali, podsjećamo da smo zakoračili u 2023. Ono što ću sad po prvi put napisati jest da je HRT napravio puno bolji i kvalitetniji program. Svaka čast, no za to ih i plaćamo!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE