1.1 C
Čakovec
Srijeda, 6 prosinca, 2023

Više od 1100 natjecatelja iz 11 država sudjelovalo na 27. izdanju međunarodnog karate turnira

Danas je u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole održano 27. izdanje međunarodnog karate turnira Međimurje Open koje je okupilo preko 1100 natjecatelja iz čak 11 država svijeta.

Turnir je održan u organizaciji Karate kluba Globus te je riječ o turniru, održanom pod vodstvom glavnog suca Miroslava Lončara, koji je odabran kao kvalifikacijsko natjecanje za Svjetsko seniorsko prvenstvo koje će se u listopadu održati u Mađarskoj.

Turnir su otvorili župan Matija Posavec, gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini te predsjednik HKS-a Davor Cipek koji je ispred Upravnog odbora HKS-a uručio promaknuće 8. DAN Vladi Bošnjaku, utemeljitelju turnira i dugogodišnjem istaknutom treneru KK Globus Čakovec.

Predsjednik je uručio i priznanje istaknutom hrvatskom karate sucu Franji Kruljcu povodom 40 godina doprinosa radu Sudačke komisije Saveza. Čestitke KK Globus Čakovec te članovima Organizacijskog odbora Tomislavu Magdaleniću, Dejanu Slukiću i Mladenu Vizingeru na organizaciji i provedbi turnira, poručili su iz Hrvatskog karate saveza.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE