Poseban prilog Zima na sjeveru: Isplanirajte na vrijeme najljepše doba u godini!

zima na sjeveru

Poseban prilog Zima na sjeveru na čak 84 stranice sutra izlazi kao besplatan umetak u Međimurskim novinama!

Za ovaj blagdanski mjesec, prepun dobre zabave, izlazaka, okupljanja obitelji i prijatelja, darivanja, kupovine, ukrašavanja i pozitivnih emocija, pripremili smo veliki vodič koji će vam pomoći da na vrijeme isplanirate ovo najljepše vrijeme u godini.

Kako je Advent doba druženja i veselja, donosimo vam najave priredbi i sajmova te adventskih događanja i programa koje pripremaju naši vrijedni Međimurci, ali i susjedi iz Lendave, Novog Marofa, Samobora i Trakošćana. Pridružite se organizatorima radosnih programa i neka i na vas prenesu duh blagdana. Povedite i svoju obitelj i zajedno se zbližite u dobroj adventskoj atmosferi.

Prosinac je svima poznat po najvećem broju raznim party-a i koncerata, upravo zato jer godina ide prema kraju pa su svi nekako opušteniji i raspoloženiji za dobar provod. U Zimi na sjeveru pročitajte u kojim se restoranima ovog prosinca fino jede, koji se koncerti održavaju u našoj blizini te koja su mjesta odlična prilika za izlazak s društvom.

U Zimi na sjeveru donosimo vam savjete kako se što bolje pripremiti za intenzivna druženja i pokazivanja na raznim božićnim domjencima, provodima i okupljanjima. Saznajte gdje obnoviti garderobu, što se nudi u najboljim buticima u Čakovcu te kakva frizura i šminka odgovaraju određenoj prilici.

Božić i Nova godina najsvečaniji su dio u godini stoga smo u našoj Zimi na sjeveru obuhvatili sve što morate vidjeti, posjetiti i doživjeti.

Nabavite sutra uz Međimurske novine poseban prilog Zima na sjeveru i ne propustite najatraktivnija prosinačka događanja i prilike za zablistati!

Čitamo se samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar