Dođite na prvi tematski “Harry Potter Pub Quiz” u Hrastu!

kviz stari hrast

S krajem sezone ligaškog natjecanja u kvizanju, već tradicionalno se opustimo i organiziramo koji tematski i revijalni kviz. 31.3., u četvrtak tako ćemo održati posljednji kviz u ožujku, kviz općeg znanja. No prava poslastica nas očekuje 6.4. s početkom u 19:00 sati kad nam na red dolazi pub quiz na temu popularnih knjiga, filmova i predstava o Harry Potteru.

Harry Potter lik je uz kojeg su mnogi od nas odrasli, a generacije i dalje luduju za njim. 8 filmova, 7 knjiga, nekoliko predstava, nekoliko knjiga i filmova iz “svijeta” osigurat će nam tematsku zabavu na razini.

Harry Potter i “kvizaši u Hrastu”

pub kvizNa tematskom kvizu o čarobnom svijetu, bezjacima, čarobnjacima i čudesnim zvijerima zabavit ćemo se i na malo drukčiji način. Ekipe s najpotterovskim imenima, kostimima i maštovitim rekvizitima biti će nagrađene i posebnim znacima pažnje.

Osigurajte svoju pozivnicu za “Hogwarts Express” i postanite dio čarobnog svijeta makar na jedan dan!

Naravno, kvizovi nebi bili mogući bez da ne spomenemo naše partnere i prijatelje, Jakopić Travel koji je najboljima osigurao izlet, Good Spirit koji sa Kmetima, Golferima i Kovama zaslađuje svaku pobjedu i najbolje odgovore, ali i Lepi Dečki Brewery koji kao nova craft pivovara u Čakovcu podržava natjecanje znanjem.

Ostavi komentar