Za liječenje malene Mile potrebno je 18 milijuna kuna, pomozite!

mala Mila
Mila Rončević // Foto: Facebook Marin Rončević

Posljednjih dana u medijima se pojavila priča o djevojčici Mili, koja ima nepune dvije godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7), piše portal Klikaj.hr.

Portal Net.hr objavio je apel Milinog oca Marina Rončevića, u kojemu poziva sve građane da svojim donacijama pomognu u prikupljanju novca za Milino liječenje u Philadelphiji, za koje smatraju da bi moglo spasiti život njihovoj kćeri.

“Dragi rođaci i prijatelji, ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kći. Mila ima nepune dvije godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo). Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22″, objavili su na Facebooku roditelji.

Iz američke bolnice obitelji Matijević rekli su da liječenje njihove Mile neće stajati očekivanih milijun nego 2,7 milijuna dolara (17,8 milijuna kuna), javlja 24 sata.

Pozivaju se svi građani da svojom donacijom, ma koliko ona mala bila, pomognu ovoj obitelji da njihova djevojčica ode na liječenje koje će joj možda spasiti život.

Ostavi komentar