Strašna nesreća u Dubravi: Prolaznik pukom srećom preživio!

avenija dubrava prometna
26.04.2021., Zagreb - Prometna nesreca na Aveniji Dubrava gdje je vozac osobnog automobila izgubio kontrolu nad vozilom, udario u nekoliko parkiranih vozila te se prevrnuo na krov. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

U Zagrebu na Aveniji Dubrava danas oko 14 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovao više vozila.

Vozač je velikom brzinom jurio po Aveniji Dubrava i udario u nekoliko parkiranih auta pored trgovačkog centra Dubrava oko 14:30 sati u ponedjeljak, potvrdili su iz zagrebačke policije, kako piše 24 sata.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako se vozač osobnog auta punom brzinom zabija u parkirani auto uz nogostup. Nekoliko je građana pješačilo u tom trenutku po pješačkom stazi i samo su pukom srećom prošli bez ozljeda.

Jedna od prolaznika u trenutku nesreće bio je Paško Krstić. Hodao je ulicom samo nekoliko trenutaka prije stravičnog udara Audija u aute parkirane uz cestu. Prošao je tek s udarom u nogu, bez većih ozljeda.

– Sve je u redu, malo me samo koljeno boli. Bio sam zbunjen, pa nisam vidio ni čovjeka koji je hodao iza mene. Hitna me pregledala kada su stigli i rekli su mi da nema nikakvog loma, ali me i dalje boli – ispričao je Krstić za 24 sata.

Čitatelj iz Zagreba poslao nam je snimke prometne nesreće.

Pogledajte snimke u nastavku!

 

 

 

 

Ostavi komentar