STK Starr tijekom vikenda organizira tradicionalni 8. VzPong

VzPong

STK Starr i ove godine organizira tradicionalni 8. VzPong, stolnotenisko natjecanje za profesionalne i amaterske igrače.

Novost je što će se ove godine natjecanje za profesionalne, odnosno registrirane stolnotenisače održati kao Kup Sportskih novosti i bit će bodovan od strane HSTS-a za službene rang liste.

8. VzPong i Kup Sportskih novosti održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u subotu i nedjelju 25. i 26. kolovoza. Natjecat će se igrači i igračice u deset kategorija od najmlađih kadeta i kadetkinja do seniora i seniorki.

Natjecat će se najprije po skupinama od po četiri igrača a zatim će uslijediti eliminacijski kup sistem do finala. Svi mečevi igraju se na tri dobivena seta.

Okvirna satnica izgleda za sada ovako:

Subota 25. kolovoza

– najmlađi kadeti

– najmlađe kadetkinje

–  kadeti

– kadetkinje

–  seniori

– seniorke

Nedjelja 26. kolovoza

– mlađi kadeti

– mlađe kadetkinje

–  juniori

–  juniorke

Svaki igrač ima pravo nastupa u jednoj konkurenciji u subotu i jednoj u nedjelju.

Turnir se u pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama  MK, K, J boduje za službenu rang listu HSTS-a s koeficijentom 0,5.

U skupini neregistriranih igrača igrat će se turnir u sljedećim kategorijama: seniori (rođeni 1979. i mlađi), seniorke (1979. i mlađe), mlađi veterani (1978. i stariji), stariji veterani (1963. i stariji) te veteranke (1978. i starije). Turnir će se igrati u subotu od 10 sati i u nedjelju. Prijave na amaterski dio turnira primaju se do pola sata prije početka turnira direktno na licu mjesta ili na [email protected].

Ostavi komentar