Prelog i gradonačelnik Kolarek lijepo ugostili hrvatske rukometne reprezentativke

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija Prelog
Hrvatska ženska seniorska reprezentacija u Prelogu

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija okupila se u Zagrebu za prve pripreme uoči Europskog prvenstva koje će se od 29. studenog do 16. prosinca 2018. održati u Francuskoj, a u sklopu nacionalnog tjedna reprezentacija, izabranice Nenada Šoštarića trenirale su od 23. do 27. rujna u Prelogu.

Radi se o najboljim hrvatskim rukometašicama, članicama hrvatske rukometne ženske reprezentacije. Smještene su u Sportsko rekreacijskom centru DG Sport, koji svojim uvjetima smještaja te sportskim terenima, omogućava vrhunske uvjete za pripreme naših najboljih rukometašica.

Nakon Preloga, izabranice trenera Šoštarića putuju u Szekesfehervar u Mađarsku gdje će odigrati dvije pripremne utakmice protiv Finske (28.9.2019. u 18:00h) i protiv Kine (29.9.2019. u 16:00h). Stručni stožer, uz izbornika Nenada Šoštarića, čine trenerica Snježana Petika, trener vratarki Matija Bilušić, fizioterapeuti Vesna Hodić i Goran Krušelj te tehnička menadžerica Ljerka Vresk.

Najbolje hrvatske rukometašice pozdravio je i posjetio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek zaželjevši im što bolji rezultat na skorašnjem Europskom prvenstvu. Također je izrazio zadovoljstvo što sve više vrhunskih sportaša za mjesto svojih priprema odabire Prelog i Sportsko rekreacijski centar DG Sport.

Podsjetmo, s reprezentacijom se pripremaju i Međimurke.

>> Hrvatska ženska seniorska reprezentacija trenira u Prelogu

Izvor: Grad Prelog
Foto: Studio Vipro

Ostavi komentar