Dražen Srpak poželio puno sreće reprezentacijama Španjolske i Češke

reprezentacija Španjolska Mursko Središće1
Španjolska

U Murskom Središću ovih su dana treninge održale rukometne reprezentacije Španjolske i Češke.

Priopćenja Murskog Središća o posjetu gradonačelnika prenosimo.

Gradonačelnik Dražen Srpak u poslijepodnevnim satima nedjelje posjetio je rukometnu reprezentaciju Španjolske koja je obavila prvi trening u sportskoj dvorani. Poželio im je puno sreće na Europskom prvenstvu u rukometu u ime svih građana najsjevernijeg grada – Grada rudara te im je poklonio kip rudara te je istaknu kako moraju naporno i teško raditi da bi došli do uspjeha baš kao što su i rudari. Uz rudarski pozdrav “sretno” poručio je da im svi želimo puno uspjeha na Europskom prvenstvu u rukometu.

Ovih dana u sportskoj dvorani u Murskom Središću trenirale su vrlo značajne sportske rukometne reprezentacije – Danska, Španjolska, Mađarska i Češka. S obzirom da dvorana ispunjava sve uvjete, u suradnji sa Hrvatskim rukometnim savezom već prije nekoliko mjeseci Grad Mursko Središće dogovorio je da navedene reprezentacije treniraju u dvorani. Rukometni reprezentativci smješteni su odnosno noće u hotelu Spa Golfer Lifeclass Terme Sveti Martin na Muri.

Grad Mursko Središće ponosan je domaćin treninga svih četiriju rukometnih reprezentacija.

Također, gradonačelnik Dražen Srpak posjetio je rukometnu reprezentaciju Češke koja je obavila prvi trening u sportskoj dvorani. Poželio im je puno sreće na Europskom prvenstvu u rukometu u ime svih građana najsjevernijeg grada.

Češka

Ostavi komentar