PRVACI U MEĐIMURJU: Rijeka se za osvajanje Kupa, priprema u Toplicama Sveti Martin

Autobus HNK Rijeka

Nakon osvajanja naslova nogometnog prvaka Hrvatske i velikog slavlja, za nogometaše Rijeke sezona nije završena. Imaju priliku osvojiti drugu titulu, Rabuzinovo sunce, trofej koji dobiva pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa.

Ovogodišnje finale igra se na obnovljenog stadionu Varteksa u Varaždinu ove subote 3. lipnja. S obzirom na veliku gungulu u gradu trener nogometaša Rijeke Matjaž Kek odlučio je svoje momke u pripremama za pokušaj osvajanja dvostruke krune odvesti u “mir i tišinu” međimurskog kraja.

Tako je riječka nogometna ekspedicija u ponedjeljak poslijepodne klupskim autobusom stigla u Toplice Sveti Martin gdje će u sklopu naših Termi, odnosno terena NK Polet Sveti Martin na Muri obaviti četverodnevne mini-pripreme, kako bi se održao natjecatelji tonus i spremno dočekala utakmica s najvećim rivalom Dinamom. U ponedjeljak je od 18 sati odradili i prvi trening na glavnom terenu Poleta kojeg su pratili i brojni međimurski nogometni kibici.

Tako se naše Terme i dalje potvrđuju kao jedna od sve omiljenijih destinacija za pripreme sportaša, a odmah poslije Rijeke u ponedjeljak u hotel Spa Golfer stiže i hrvatska A nogometna reprezentacija koja će kod nas odraditi pripreme za utakmicu protiv Islanda.

Foto: HNK Rijeka

Ostavi komentar