Pet igrača Jalžabeta ozlijeđeno u sudaru po povratku iz Preloga

Gostovanje Jalžabeta u Prelogu, neće se u tom klubu pamtiti po dobrom, bez obzira na osvojeni bod u utakmici 4. NL Čakovec-Varaždin, donose Varaždinske vijesti.

Naime, petorica igrača Jalžabeta u subotu navečer, na povratku s prvenstvene utakmice u Prelogu, gdje su odigrali s Mladost Kometom 1:1, doživjela prometnu nesreću, u subotu, 19. rujna, oko 21:20.

Na županijskoj cesti između Orehovice i Šemovca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1990. godine, išao je iz smjera Šemovca u smjeru Orehovice i bio je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

U jednom trenutku, na ravnom dijelu prometnice, jednim je dijelom svog vozila djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i tom prilikom je došla do sudara s vozilom varaždinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač iz Varaždina rođen 2000. godine. Igrači Jalžabeta prošli su s tjelesnim ozljedama, dok je vozilo u kojem su bili pretrpjelo veliku materijalnu štetu.

S obzirom da je ozlijeđeno pet igrača iz prve momčadi uprava Nogometnog kluba Jalžabet će od ŽNS-a zatražiti odgodu nedjeljnog prvenstvenog susreta 7. kola Četvrte nogometne lige Varaždin -Čakovec a u kojem bi gost na Sportskom centru u Jalžabetu trebao biti međimurski predstavnik Mladost iz  Svete Marije.

Foto:  Varaždinske vijesti

Ostavi komentar