Odveo sebe i suvozača u Audiju VŽ registarskih oznaka u smrt

Užasavajući prizor s mjesta nesreće u kojoj su poginuli vozač i suvozač u Audiju Foto: Vatrogasci Đurđevac/Facebook

Kao što smo jutros na našem portalu mnovine.hr javili, u susjednoj Koprivničko-križevačkoj županiji, na Podravskoj magistrali rano ujutro u nedjelju u 3:38 kod Đurđevca se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su život izgubile dvije mlade osobe.

Nakon završenog očevida, PU koprivničko-križevačka izvijestila je o detaljima užasnog događaja. Nesreću je skrivio 22-godišnji vozač koji je upravljao je osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake u smjeru Virje – Kalinovac.

– Izlaskom iz zavoja na desno vozilom je prešao u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera te je došlo do frontalnog sudara s osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 50-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja su preminuli 22-godišnji vozač i 26-godišnji suvozač osobnog automobila Audi, a tijela su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica zbog vršenja obdukcije, dok su dva putnika iz istog vozila zadobila teške tjelesne ozljede. 33-godišnji putnik prevezen je u Opću bolnicu Koprivnica, a drugi 31-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu u Virovitici.

Vozač osobnog automobila Passat kao i 47-godišnja suvozačica, 19-godišnji putnik i 14-godišnja putnica zadobili su teške tjelesne ozlijede te su prevezeni u Opću bolnicu u Koprivnici.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva Varaždin uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac.

Zbog vršenja očevida od 4.20 do 8.35 sati, promet je preusmjeravan obilazno kroz grad Đurđevac.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u izvješću policije.

Ostavi komentar