Upišite Akademiju za poduzetništvo u Pučkom otvorenom učilištu Varaždin!

Imate poslovnu ideju i želite postati poduzetnik/ca? Bavite se poduzetništvom i želite unaprijediti svoje poslovanje? Zanimaju vas poduzetničke vještine i znanja? Želite se umrežiti s drugim poduzetnicima i učiti od uspješnih ljudi? Upišite programe Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin! Neka to bude Vaš pr(a)vi potez!

Akademija za poduzetništvo osnovana je 2018. i već treću godinu uspješno okuplja poduzetnike početnike i one s iskustvom u stjecanju novih znanja i vještina od uspješnih lokalnih poduzetnika i poduzetnica.

Osnovni (Basic) program II obuhvaća paket znanja i vještina potrebnih za vaš uspješan ulazak u poduzetničke vode. Kroz program je u protekle dvije godine prošlo 30-tak poduzetnika početnika te svjedočimo uspješnom startu većine njih. U planu je pokretanje nove grupe polaznika pa pratite web stranicu: https://www.pouvarazdin.hr/azp.html

Redovito prate trendove u poduzetništvu i gospodarstvu općenito te kroz Napredni (Advanced) program nude napredna najnovija znanja potrebna za razvoj gospodarskih subjekata i poduzetničkih inicijativa. Pokrivaju sva područja poput financija, računovodstva, poreza, prodaje, komunikacijskih i pregovaračkih vještina, (digitalnog) marketinga, poslovnog modela, rada s kupcima/klijentima, ljudskih potencijala, GDPR-a, upravljanja poslovnim procesima, investicija, kapitala, EU i nacionalnih fondova i zajmova, internacionalizacije poslovanja i mnoga druga, ovisno o aktualnim potrebama poduzetnika i tržišta.

Akademija za poduzetništvo je u okviru ovog programa, ove godine, proširila svoj portfolio i uključila znanja i vještine iz područja zdravstva i turizma. Upišite jedan od naših programa:

  • Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem – neformalna edukacija za privatne iznajmljivače u 32 nastavna sata. Nastava počinje 12. listopada, a kroz 4 modula naučit ćete sljedeće:

1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača
2. Trendovi u turizmu
3. Osnove internet marketinga u turizmu
4. Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještaje

Predavačice su uspješne poduzetnice iz područja financija, računovodstva i poreza (Monika Petrovečki, Petrovečki konzalting), marketinga (Nikolina Tomašković – Expertiva), EU fondova i nacionalnih zajmova (Kristina Androlić – Androlić konzalting), a posebno ističemo Nikolinu Novinić (Destinova), vlasnicu kuće za odmor Holiday Home Međimurski Ceker, koja je 2017. proglašena, “Man – key to success“, najboljim privatnim iznajmljivačem te je dobitnica priznanja za osobit doprinos u razvoju i promociji općine Sveti Martin na Muri gdje se Međimurski ceker i nalazi.
Detalje samog programa, cijenu i prijavni obrazac, kao i promotivni video preuzmite na sljedećem linku: https://www.pouvarazdin.hr/obiteljski_smjestaj.html

  • 5. listopada u Kinu Gaj u Varaždinu održat će se Unconference 3, treća po redu konferencija Akademije za poduzetništvo na kojoj ćemo predstaviti nove programe i ugostiti ugledne poduzetnice i poduzetnike iz područja inovacija. Sudjelovanje će biti besplatno. Detalji o konferenciji biti će dostupni na www.pouvarazdin.hr

Kontakt:

Pučko otvoreno učilište Varaždin – Akademija za poduzetništvo, Hallerova aleja 1/II, Varaždin

Telefon: 042 / 313 191
E-mail: [email protected]
Web: https://www.pouvarazdin.hr/azp.html
Facebook (POU Varaždin)
Instagram (POU Varaždin)

Pratite ih i na Facebook i Instagram stranici POU Varaždina i prijavljujte se na besplatne webinare.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE