Turistički vodič Ljeto na sjeveru: Turistička ponuda sjevera Hrvatske i slovenskog Pomurja na 76 stranica!

ljeto na sjeveru

Što raditi i kamo ići ovog ljeta na sjeveru Hrvatske i slovenskom Pomurju pročitajte će u opsežnom turističkom vodiču Međimurskih novina na čak 76 stranica! Besplatno ga nabavite u sutrašnjim Međimurskim novinama.

Obuhvatili smo Međimursku županiju, Varaždinsku, Koprivničko križevačku i Zagrebačku te slovensko Pomurje.

Zanimljivo područje slovenskog Pomurja  ističe se destinacijama kao što su Dobrovnik, Lendava, Jeruzalem i slovenske terme. Pročitajte što sve možete posjetiti i oduševit ćete se raznolikošću njihove ponude i bajkovitom kraju.

Zeleno Međimurje pruža odmor u idiličnom krajoliku bogatom prirodnim i kulturnim ljepotama, ali i dodatnim sadržajima za sve: od aktivnog turizma, bogate eno i gastro ponude do koncerata, festivala i raznih ljetnih događanja. U turističkom vodiču Ljeto na sjeveru donosimo top destinacije i događanja koja morate posjetiti kroz vruće mjesece.

Zagrebačka županija osobito ističe Zabok, Sesvete i Sveti Ivan Zelinu, a u vodiču saznajte što sve oni pripremaju tokom ovog ljeta.

U Varaždinskoj županiji pozivaju vas na sva događanja po svim općinama na njihovom području.

Nabavite sutra nove Međimurske novine i u njima besplatni poseban prilog Ljeto na sjeveru.

Saznajte koji su ponajbolji hoteli na sjeveru Hrvatske, koje su top destinacije, koje manifestacije i događanja svakako morate posjetiti te koja je ponuda aktivnog turizma našeg kraja.

Čitamo se sutra samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar