Suzuki Swift osvojio je nagradu RJC automobila godine 2018.!

Suzuki Swift AC Baumgartner
Suzuki Swift nabavite u AC Baumgartner!

Suzuki Swift osvojio je nagradu RJC automobila godine 2018., koju je promovirala Japanska konferencija istraživača i novinara za automobilsku industriju (RJC).

Nagrađivani Swift model je treće generacije od svog lansiranja 2004. godine kao svjetski strateški model, a treći uzastopni naraštaj osvojio je nagradu. Ovo također označava sedmu nagradu, a prvi put u dvije godine da Suzuki osvoji RJC automobil godine (slijedeći WagonR 1993, WagonR i WagonR Stingray u 2008, Swift u 2005 i 2010, Hustler u 2014. , a Alto u 2015. godini).

Komentirajući razlog za dodjelu nagrade, RJC je rekao: “Swift serija nudi različite modele uključujući Swift Sport i hibridnu varijantu širokom rasponu korisnika. Pogotovo, Swift Sport s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ima izvrsnu vožnju, manevriranost i sportsku izvedbu. Jedinstveno strukturirana hibridna varijanta podudara se s automatskim mjenjačem od pet stupnjeva prijenosa, a jeftino nudi mnoge prednosti hibrida. “

Nabavite svoj Suzuki Swift u AC Baumgartner!

Swift je kompaktan automobil koji ima karakterističan i sportski stil, vrhunsku vožnju, izvrsno rukovanje i jednostavnost korištenja. Ugrađen je s 1,2-litrenim dualjet motorom ili turbinom s izravnim ubrizgavanjem od 1,0 litara na laganu i krutu platformu “hearttect” nove generacije. 1,2-litreni motor nudi razne motore, uključujući hibridnu varijantu koja omogućava vožnju EV-om električnim motorom, uz blagu hibridnu varijantu.

Swift Sport ostvaruje vrhunske performanse vožnje i rukovanje instalacijom 1,4-litarski turbo BOOSTERJET motor s izravnim ubrizgavanjem i novorazvijene suspenzije koje dodatno povećavaju zabavu upravljanja automobilom.

Raznolikost linije nudi se kako bi zadovoljila specifične potrebe kupaca, kao što je pružanje sigurnosnih značajki, uključujući sustav za ublažavanje sudara dvostrukog senzora kočnice.


U AC Baumgartner u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 ili u Varaždinu na adresi Frane Supila, 7/b možete isprobati Swift i uvjeriti se u njegove karakteristike, a ljubazni prodavači upoznat će vas s njegovim prednostima.  Nazovite ih u Čakovec na broj 040 328 007 ili u Varaždin na 042 421 091 i raspitajte se o detaljima. Informacije možete dobiti i putem maila: [email protected], weba: www.ac-baumgartner.hr ili putem Facebook stranice AC Baumgartner.


Suzuki u brojkama

Swift je Suzukijev najvažniji kompaktni automobil koji je prodao 5,77 milijuna jedinica širom svijeta od svog lansiranja 2004. godine kao svjetskog strateškog modela. Oni su favorizirani u Japanu, Europi i drugim tržištima na globalnoj razini.

Pregled nagrade RJC automobila godine 2018. godine

Članovi RJC-a odabrali su 27. dodjelu RJC automobila godine od domaćih modela koji su pokrenuti u razdoblju od 1. studenoga 2016. do 31. listopada 2017. godine. Glasovanje 1. studenog suzilo je polje šest najboljih modela, a glasovanje 14. studenoga odredilo je pobjednika.

Izvor: https://www.automotiveworld.com/news-releases/suzuki-swift-compact-car-wins-2018-rjc-car-year-award/ 

Ostavi komentar