Knegingrad slavi 21 godinu uspješnog poslovanja: Težimo stalnom unapređenju i proširenju asortimana i usluga

U svom prodajnom programu nude preko 3000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, sve vrste cigle, betonske blokove.

Knegingrad je tvrtka koja je osnovana 2000. godine s osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje građevnog materijala. U tih 21 godinu postojanja Knegingrad se razvio u jednu od vodećih trgovina građevnim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hvatske pa i šire. Kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca težimo stalnom unapređenju i proširenju asortimana i usluga.

Tako se u prodajnom centru Knegingrad pored kompletne ponude građevnog materijala nudi i usluga građevinskog inženjeringa. Također, ljubazno i nadasve stručno prodajno osoblje rado će Vas savjetovati te ponuditi najbolje rješenje za sve vaše upite i neodumice.

U svom prodajnom programu nude preko 3000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, sve vrste cigle, betonske blokove, stropnu ispunu, fert gredice, drvenu građu, OSB ploče, crijepove renomiranih proizvođača, kompletnu opremu za krovišta, krovne prozore, fasadne sustave, gotove žbuke, dimnjake raznih profila, gips ploče te sav pribor potreban za suhu gradnju, izolacijske materijale (staklena vuna, kamena vuna, stiropor), boje za zidove itd.

Također nude uslugu besplatnog prijevoza i istovara na gradilište kod kupnje veće količine građevnog materijala.

Akcija

Posebno naglašavamo da su u tijeku akcije prirodnih i engobiranih crijepova, akcija gips kartonskih ploča i profila te akcija fasadnih sustava.

Akcijska ponuda fasadnih sustava iznimno je dobro prihvaćena jer je povećanje energetske učinkovitosti, zbog smanjenja troškova, uštede i povećanje kvalitete stanovanja, postalo jedan od prioriteta u gradnji, a sve što je potrebno za energetski učinkovitu gradnju, možete pronaći u Knegingradu – ističe Mišo Ciglar.

Naš prodajni centar nalazi se u Gornjem Knegincu, Mavra Schlengera 6 (radno vrijeme 7:00 – 16:00, subotom od 7 do 12 sati), kontakt telefon: 042/653-191, 042/653-190, mail: [email protected]

Obratite nam se s povjerenjm jer uz Knegingrad – graditi je lako…

Novost u asortimanu

Ove smo godine uzveli novost u naš prodajni program a to su 2D i 3D panel ograde, vrtna i dvorišna vrata te pocinčana i plastificirana ogradna pletiva i stupovi. Ogradni paneli su izdržljivi, jednostavni za montažu, estetski lijepo izgledaju a cjenovno su povoljni, te se sve više koriste ne samo za ograđivanje igrališta, vrtića, škola i poslovnih objekata, već i obiteljskih kuća – napominje Mišo Ciglar, voditelj prodaje u Knegingradu.

Ostavi komentar