4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Ljerka Cividini, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Čakovca: Za bolji Čakovec sa ženama koje znaju upravljati!

Drage moje Čakovčanke i Čakovčanci, vratimo Čakovec na mjesto koje zaslužuje, vratimo mu ponos i sjaj. To možemo samo zajedničkim snagama, jer ste vi duša ovog grada. Pridružite nam se u projektu u kojem je na prvom mjestu Čakovec, kojem su glavni ciljevi bolji život i standard naših građana.

Glavni razlog moje kandidature je želja za promjenom, ali promjenom na bolje. Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i zajedničkim snagama krenemo naprijed. Pred nama je puno izazova i prilika, koje do sada nažalost nisu iskorištene zbog nespremnosti da se služi javnom interesu. To sada možemo zajedno promijeniti.

Biramo budućnost našeg grada!

Ovo je prilika da zajedno radimo za naš grad, za sigurnost naših roditelja, naše budućnosti i budućnosti naše djece. Zajedno možemo učiniti velike pomake jer volimo svoj Čakovec, misleći pri tom i na sva okolna naselja koja mu pripadaju. Volimo živjeti u ovom prekrasnom djeliću našeg Međimurja i želimo da naša djeca ostanu živjeti ovdje. U boljem, uspješnijem i razvijenijem gradu na kojeg ćemo svi biti ponosni.

ZA BOLJI ČAKOVEC SA ŽENAMA KOJE ZNAJU UPRAVLJATI – Ljerka Cividini, kandidatkinja za gradonačelnicu i Marina Gradišer, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice

Punih 10 godina uspješno i transparentno vodim Županijsku upravu za ceste. Jedina sam žena u Hrvatskoj koja je na čelu takve ustanove. Prije dolaska u ŽUC radila sam u Tehničkoj školi Čakovec gdje sam kao profesorica imala priliku prenijeti svoje znanje i iskustvo mlađim generacijama.

Majka sam dviju prekrasnih mladih žena, mojih blizanki Dore i Marte, koje mi, zajedno sa suprugom Nevenom, daju snage te su mi stalna podrška.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE