2.8 C
Čakovec
Srijeda, 1 veljače, 2023

Huggy Wuggy – plišanac iz horor igrice koji je privukao pažnju većeg broja djece!

Zadnjih mjesec dana krznato biće svih boja s velikim ustima, oštrim zubima i iznimno dugim rukama te raznih veličina, imenom Huggy Wuggy, nalazi se u rukama brojne djece.

Lik Huggy Wuggy-ja pojavljuje se u igrici Poppy Platime označenom kao neprimjerenom za djecu mlađu od 12 godina. U igri se pokreće tvornica igračaka, a početni lik igre je lik kojemu se vide samo ruke te one imaju sposobnost izduživanja. Kada se tvornica pokrene i uspijete proizvesti igračku, iznenada se pojavljuje Huggy Wuggy koji vas pokušava uhvatiti i pri susretu s njim gubite život.

S obzirom na to da je igra Poppy Playtime dostupna samo uz plaćanje, vjerojatno nije toliko raširena među djecom, ali je među njima raširen kao plišana igračaka te kroz ostale sadržaje, poput pjesmice i videospota koja prati ovaj lik (u pjesmici se spominje da će zubi djecu ostaviti krvavom, da ga trebaju grliti dok ne umru…).

Centar za sigurniji internet napominje roditeljima kako rješenje nije zabraniti neprimjerene sadržaje i igračke bez razgovora s djecom već im objasniti zašto neki sadržaj smatrate neprimjerenim i provjerite zašto je djetetu baš ta igračka ili igra zanimljiva, koje su njegove misli i osjećaji oko njih.

Izvor: Centar za sigurniji internet

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,689SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE