Dječji centar MAGRO Sračinec: Najveća ponuda odjeće za vrtiće i škole po najpovoljnijim cijenama

magro

Dječji centar MAGRO poznata tvrtka iz Sračinca, nedaleko Varaždina, i ove je godine za školarce i vrtićku djecu pripremila veliki izbor odjeće po najpovoljnijim cijenama. Ovaj dječji centar može se pohvaliti kvalitetnom robom koja dolazi iz Turske i izrađena je od kvalitetnih i biranih materijala.

Iz njihove ponude možemo izdvojiti dječje pamučne majice s trendi tiskom po cijeni 29,90 kn, donji dio trenirke za djevojčice i dječake 29,90 kn, dječje komplet pamučne trenirke do vel 16 po cijeni od 139,90 kn, set gaće + potkošulja za djevojice i dječake 19,90 kn, dječje čarape u svim veličinama po 5.,99 kn i još mnogo toga.

U Dječjem Centru Magro možete naći sve od odjeće, igračaka do baby opreme, za uzrast djece od 0-14 godina. Kako bi vaši mališani bili u trendu od glave do pete Dječji Centar Magro uz kvalitetu i modernu dječju odjeću nudi i kompletan baby program i igračke.

Magro raspolaže s distribucijskim centrom od 1100 kvadrata, te putnom službom s kojom pokrivaju cijelo područje RH. U svojoj ponudi imaju razvijene više segmenata asortimana kao što su modni accessories, manikir program, donje rublje i spavaći program, dječji asortiman Lana – sve vlastiti brandovi, a tu je i dječji asortiman Ready group gdje imaju zastupstvo za RH.

Već dugi niz godina MAGRO d.o.o.raspoznaje kvalitetu i modne trendove na tržištu pa tako i svoju sadržajnu ponudu nadopunjuje vrlo kvalitetnim i provjerenim proizvodima.

Magro se nalazi u Sračincu u ulici 8. svibnja, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 19 sati, tel. 042/209-993

Ostavi komentar