4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Dijelimo ulaznice za Pomurski sajam koji se održava od 21. do 26. kolovoza u Gornjoj Radgoni

59. Međunarodni poljoprivredno prehrambeni sajam AGRA, Gornja Radgona

Za naš čitatelje osigurali smo 6 puta po dvije ulaznice, a sve što morate je u komentar na Facebook objavi označiti osobu s kojom idete, podijelit ovu objavu i lajkati našu stranicu. Dobitnike donosimo u petak. Sretno svima.

Uz široku paletu ponude opreme za poljoprivredu, šumarstvo i prehranu, na sajmu ćemo se svaki dan cijepiti  zdravom i prirodnom hranom, nagrađivanim vinima i dobrim raspoloženjem.

Ovogodišnji sajam je vezan uz Međunarodnu godinu voća i povrća, promicati će ekološku poljoprivredu, kušati zdravu hranu, a raditi će i na zaštiti šuma kroz racionalnu upotrebu drva. Osim toga možete saznati kako brinuti o okolišu, kako očuvati čistu vodu i bioraznolikost te spriječiti posljedice klimatskih promjena. Kao i uvijek na sajmu ćete moći upoznati inovacije poput prskalice sa senzorskim sustavom za preciznu primjenu fitofarmaceutika.

Zemlja partner sajma AGRA – Francuska predstavit će svoje prehrambene proizvode pod sloganom, »okusite Francusku«.

Vodeće institucije iz područja poljoprivrede, hrane i gospodarstva na čelu s Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i prehrane Republike Slovenije pripremaju i provode stručne sastanke, konzultacije za posjetitelje i razna zanimljiva stručna događanja.

Proizvode nagrađene na međunarodnim ocjenama kvalitete mesa i mliječnih proizvoda, bezalkoholna pića, meda i medenih pića i vina pod pokroviteljstvom sajma AGRA moći ćete probati i kupiti po prihvatljivim sajamskim cijenama.

Uzgojna goveda, uključujući životinje iz susjedne Austrije, bit će predstavljena u sajamskim štalama. Na izložbi konja bit će predstavljena grupa uzgojnih pastuha, rasplodne kobile i kobile sa ždrijebadima. U štali malih preživača tradicionalno će se predstaviti pasmine malih preživača prisutne u Sloveniji. Izložbu će obogatiti ponuda i promocija ovčjeg i kozjeg mesa te mliječnih proizvoda i proizvoda od vune. Na posjet vas pozivaju i prezentacije pčelarstva, malih životinja, pasa pasmine kraški ovčar kao i riba.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE