DAN kuhinje iz Varaždina: Do savršene kuhinje iz snova u samo 5 tjedana!

dan kuchen varaždin akcija silbermond

Za DAN kuhinje iz Varaždina sigurno ste već čuli, a razlog zbog kojeg uživaju popularnost je kvaliteta i individualnost koju pružaju u originalnim kuhinjama iz Austrije. Nalaze se u Optujskoj ulici 16, onoj koja vodi prema varaždinskom starom gradu. Upravo su Međimurci prepoznali kvalitetu DAN kuhinja, a u nastavku članka donosimo nešto više o njima.

VIP tretman uživaju baš svi kupci!

Individualno savjetovanje ono je što će DanKuchen stručnjaci pružiti svakom svom kupcu, a cilj je zajedničkim kreativnim idejama doći do idealnog rješenja, odnosno, kuhinje iz snova. Svaka kuhinja je jedinstvena, napravljena prema željama i potrebama kupaca i njihovih prostorija. Birati možete apsolutno sve, od boje, klasične ili moderne kuhinje, materijala, petanata, opreme u ladicama, elemenata pa do ručki.

dan kuchen varaždin

Čeka se samo 5 tjedana!

Kupnja kuhinje u DanKuchen studiju u Varaždinu najpametnija je investicija koju ćete uložiti u svoj životni prostor, a razlog tome su tvornički uvjeti kupnje. Isporuka je brza, a njihovi stručnjaci će vam uz dostavu i montirati kuhinju. Dostava i montaža besplatne su za područje cijele Hrvatske. Kuhinje se proizvode u Austriji, što je dodatne garancija kvalitete i dugotrajnosti, ali i modernog dizajna.

dan kuchen nagrada

Silbermond model trenutno na 30% jeftiniji

Trenutno u DanKuchen studiju i Varaždinu traje akcija na Silbermond modele koji su jefitniji do -30%, a akcija traje do 18.veljače. Iskoristite ovu pogodnost i uvjerite se u kvalitetu DAN kuhinja. Uz to, staklene bočne stranice su gratis, kao i dva elementa za ugradbene uređaje. DANKüchen tvornica više od 50 godina opreznim planiranjem uspijeva proizvesti proizvod najviše kvalitete po najnižoj cijeni. Cijena ovisi o izboru elemenata ugrađenih u kuhinju.

Posjetite ih u Optujskoj ulici u Varaždinu

Posjetite ih u Varaždinu u Optujskoj ulici, radnim danom od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Posjetite ih i zaljubite se u vašu kuhinju iz snova, jer uz DANkuchen ćete je moći ostvariti. Rezervirajte svoj termin na broj telefona 042/30-090 ili ih posjetite na FB stranici i  napravit će projekt te reći vam cijenu točno onakve kuhinje kakvu trebate.

dan kuchen varaždin akcija silbermond

Ostavi komentar