2. HNL: Težak poraz Međimurja u Dugopolju

Nikola Prelčec
Nikola Prelčec protiv Međimurja pokazao je svu raskoš svojeg talenta zbog kojeg ga je željela zadržati i Istra u svojim redovima

Međimurje je doživjelo drugi poraz u prvenstvu 2. HNL. I to vrlo neugodan. Fenjeraš Dugopolje torpedirao je našu momčad s uvjerljivih 4:0.

Našeg drugoligaša potopio je krilni napadač Nikola Prelčec koji je u prošloj sezoni branio boje prvoligaša Istre iz Pule u njegovoj najtežoj sezoni, a nakon prilagođavanja u novom sastavu daleko najbolju partiju odigrao je protiv Međimurja. Zabio je hat-trick za svoju momčad, a još jedan gol za domaćina dodao je Živković.

Iako se klub potrudio da momčad trenera Kristića dočeka što spremnije ovo gostovanje na kojem se očekivalo puno više, te su krenuli na utakmicu dan ranije u petak i prenoćili u poznatom hotelu Punta u Vodicama. Na kraju se ispostavilo da u subotu poslijepodne kao da uopće nisu bili “prisutni” na terenu, kada je to bilo najvažnije.

Ovog puta osjetio se hendikep neigranja četiri standardna igrača. Još jednom se ispostavilo da je 2. HNL vrlo izjednačena, da svatko može dobiti svakoga, tako da ni ovaj poraz Međimurja do subote posljednje momčadi lige, nije preveliko iznenađenje, ali ipak malo boli što je tako visok.

Ostavi komentar