2. HNL: Luda utakmica u Čakovcu, Glavina zabio za pobjedu Međimurja

Trener Vincetić je najavio otvoren i atraktivan nogomet koji će Međimurje igrati u ovoj sezoni 2. HNL i to se ostvaruje.

Kiša golova, ludi preokreti, golovi, šanse, obrane vratara sve to je obilježilo pobjedu Međimurja protiv Junaka 4:3 (2:1) u Čakovcu ove subote.

Pravi show, šteta što ga nije vidjelo više od 150 gledatelja.

Najiskusniji igrač Međimurja Denis Glavina zabio je za pobjedu

U samom otvaranju utakmice bez izrazitih šansi do 18. minute kada zicer Jandreka skida Jesenović. Međutim u 22. minuti domaći vratar je nemoćan kada nakon poklona Glavine Jandrek izlazi sam pred gol i pogađa za 0:1.

Naši su se nakon toga konačno pojavili na terenu. Do kraja poluvremena Havelka s dva gola pravi preokret i s 2:1 se odlazi na odmor.

Oba dva gola Međimurja pala su iz kontre, a nogometni virtuoz Niko Havelka oba puta je bio priseban, prvo lijepim golom u 35., a zatim u 43. minuti nakon proigravanja Đuraka.

U nastavku novi preokret najprije u režiji Junaka koji golovima Jenjića u 48. i Jandreka u 58. minuti preokreće na 2:3, a zatim domaćina.
Gosti iz Sinja pokazali su se kao pravi protivnik za otvoreno nadmetanje, ali su na kraju u Čakovcu ostali “kratkih rukava”
Međimurje cijelo vrijeme žestoko napada gol gostiju i poravnava nakon prodora Vuka koji asistira Mijiću u 66. minuti za 3:3.
Potpuni preokret i pobjedu domaćinu osigurava u 75. minuti iskusni internacionalac Denis Glavina nakon asistencije Marcijuša.
S nova tri boda Čakovčani su pri samom vrhu, a nova iskušenja ih čekaju već u srijedu kada gostuju u Dugopolju.

Ostavi komentar