Vinska kuća Kerman

Vinska kuća Kerman
Sveti Urban 88, Štrigova
Vinska kuća Nedelišće
Nedelišće, 12a
T: 040/823-023, M: 098/473-024
www.vino-kerman.com
E: [email protected]Vino u ponudi
pušipel, graševina, silvanac zeleni, rizling rajnski, urbanska kapljica, muškat žuti, traminac mirišljavi, pinot sivi, chardonnay, zweigeltNajnagrađivanija vina

pušipel, silvanac zeleni, chardonnay, graševinaVino ponos kuće

pušipel, silvanac zeleniDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane (uz najavu)
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Degustacije u Nedelišću i Svetom Urbanu


Vinogradi su smješteni na južnoj strani Urbana, na Stanetinec bregu. Obrađujemo 8 hektara i proizvodimo oko 800 hl vina. Vinom se bavimo od 1992. godine. Punjenje boca, prodaja, degustacije i distribucija vina smješteni su u Nedelišću, Varaždinska 12a.
U rad u vinogradu uključena je cijela obitelj, te smo ponosni što je to nastavak obiteljske tradicije obitelji supruge Lovrec i Kerman. Zahvaljujući dobroj poziciji vinograda, tradiciji prerade koja se njeguje desetljećima i vrijednim međimurskim rukama, uspijevamo svake godine proizvesti vrhunska vina koja dobivaju visoka priznanja na ocjenjivanjima vina. A svakom ljubitelju vina, tko jednom proba, dopadne se vino i traži ga ponovno. To je nama najveća nagrada i potvrda da radimo dobro. U našim vinskim kućama u Nedelišću i Svetom Urbanu organiziramo degustacije, promocije i domjenke uz domaće specijalitete i ostale sadržaje prema dogovoru.
Njega i uzgoj vinove loze više su od samog posla i potrebno je puno ljubavi, znanja i predanosti. Dobro vino ne može se odnjegovati bez svakodnevne pažnje. Vino mora biti u duši, ali ne i u većim količinama u krvi, te ga nikako ne smijemo zloupotrjebljavati. Čovjek se treba napiti vode, ali vina ne. U vinu treba uživati u dozama od decilitra do dva dnevno jer samo tada ljudskom organizmu daje puni terapijski učinak. Jedino na taj način ono može biti hrana, lijek i okrjepa. Ali i eliksir mladosti te afrodizijak..

Ostavi komentar