Vinarija obitelji Jakopić

Vina Jakopić
Železna Gora 92, Orehovčak
T: 040/851-300
M: 098/242-363
www.vina-jakopic.hr
E:: [email protected]Vino u ponudi
graševina, silvanac zeleni, rizling rajnski, muškat žuti, pušipel, chardonnay, te vina u rinfuziNajnagrađivanija vina

graševina, silvanac zeleni, pušipelVino ponos kuće

silvanac zeleni, pušipel, graševinaDodatna ponuda
Kušaonica – podrum (restoran “Terbotz”)
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane (restoran “Terbotz”)
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Vina su umjetnost, savršeno stvorena, a tu je i mudrost


Na Međimurskoj vinskoj cesti u Železnoj Gori uska cesta vodi u naselje Orehovčak, gdje se nalazi imanje i veliki vinogradi ugledne obitelji Jakopić, koja stvara jedna od najboljih hrvatskih vina.
Dugogodišnja povijest koju su stvarali sinovi i kćeri Jakopićevih u posljednjih petnaestak godina iznjedrila je po mnogo čemu najbolju lozu koju predvodi Branimir, stariji sin Martina i Ane Jakopić, koji su stvorili temelje današnje vinarije.
Od najkvalitetnijih i najboljih sorti grožđa obitelj Jakopić stvara vrhunska i kvalitetna vina: šipon/pušipel, graševinu, silvanac zeleni, rizling rajnski, muškat žuti, sauvignon i chardonnay, koja su na mnogim izložbama i sajmovima osvojila najviša odličja za kakvoću.

Graševina, silvanac zeleni i rizling rajnski njihova su najbolja vina, a među svim ovim zlatom nađe se i skrivena, ali brižno čuvana, izborna berba kvalitetnih grožđa i vina.

Jakopići posjeduju kušaonicu gdje ljubitelji vina od Martina i Ane mogu čuti mnoge zanimljivosti iz ovog kraja, koji je zahvaljujući vinima postao poznat diljem domovine nam Hrvatske i regije. Jakopićeva vina su umjetnost, savršeno stvorena Božjom voljom, Branimirovim trudom i znanjem i ljubavlju supruge mu Nadice, brata Darka, sinova Filipa, Martina i Vinka te roditelja Martina i Ane. I kao što su Jakopićeva vina umjetnost stvaranja, tako je obitelj jedna velika knjiga prepuna mudrosti. Zato se i dolazi k njima, zbog umjetnosti stvaranja vina, uživanja u pijenju te stjecanja mudrosti i saznanja o ovom lijepom vinogradarskom i vinarskom kraju.

.

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE