Vina Kojter

Vina Kojter
Sveti Urban 276
40312 Štrigova
M: Anton 098/546-276
M: Jelena 098/199-4024
T: 040/830-310
E: [email protected]Vino u ponudi
muškat žuti, pinot crni – rosse, pinot bijeli, silvanac zeleni, chardonnay, graševina, šipon, sauvignon, miješana vinaNajnagrađivanija vina

graševina, rizling ranjski, chardonnay, muškat žutiVino ponos kuće

graševina izbor, chardonnay barrique, muškat žuti, roseDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Individualni posjeti
Posjeti grupa (do 30 osoba)

Vrhunska graševina pod klopotcom


Anton i Jelena Kojter posjeduju vinograde na jednoj od najljepših vinogradarskih lokacija – u Svetom Urbanu i Robadju, gdje njeguju čak jedanaest sorti grožđa.
Pušipel, sauvignon, silvanac zeleni, chardonnay, pinot bijeli, pinot sivi, rizling ranjski, graševina i pinot crni, iz kojeg proizvode rosse, popularno i intrigantno vino voćnih aroma i zavodljivog okusa, preporučljivo za ljetne vrućine u hladovini kušaonice u starom podrumu. Tu su i nezaobilazni muškat otonel te muškat žuti za sladokusce.
U širokoj paleti odličnih vina koja plijene mirisom, bojom i okusom teško se odlučiti za samo jedno. Kojterovi se ponose graševinom koju proizvode u više oblika, posebno kasne i izborne berbe koje su nagrađivane zlatnim medaljama i šampionskim titulama.
Prvi u Međimurju proizveli su barrique vina. Smisao za vinarstvo dogradili su i osjećajem za estetiku, što je u današnje vrijeme izuzetno bitno, te ponudili tržištu jednu od najljepših vinskih etiketa u Hrvatskoj.
Sve to dovoljan je razlog da ih posjetite i uživate u oazi mira i prelijepe prirode, koja vas zove na odmor i uživanje u bogatim sortama vrhunskih vina. Uz najavu dočekat će vas srdačan osmijeh dobrodošlice, domaće delicije, izvrsno vino, romantičan ambijent starog podruma, stoga je užitak apsolutno zagarantiran. Odmorite se i opustite te napunite baterije daleko od gradske vreve – neka Kojterova vina budu vaš odabir!

Ostavi komentar