Bezbrižno uživaj u toplim danima uz akcije iz Ronisa

Ronis u Galeriji Sjever pripremio je i ovog tjedna nevjerojatne akcije koje će oduševiti sve ljubitelje gaminga i tehnoloških inovacija. Unaprijedi svoju gaming opremu ili nabavi najnovije pametne gadgete po izuzetno povoljnim cijenama.

Za sate uživanja u omiljenoj glazbi trebaju ti JBL Tune 520BT bežične slušalice u crnoj boji, a tvoje mogu biti za samo 50 €.

Preferiraš li pak dobar bas koji se daleko čuje, tu je zgodan i kompaktan Marshall Willen prijenosni zvučnik koji će ti svirati duže od 15 sati, sada po akcijskoj cijeni od 95 €.

Ako želiš podići svoje gaming iskustvo na višu razinu, Ronis ima sjajnu akciju na White Shark stolice i stol. Uz posebno oblikovano sjedalo i ergonomski dizajn, ove gaming stolice pružaju iznimnu udobnost tijekom sati provedenih za računalom. A sada, u sklopu akcije, možeš ih nabaviti po akcijskim cijenama već od 95 €.

Također nude posebne akcijske cijene na Meanit tablete, mobitele i pametne satove. Ako si u potrazi za pametnim uređajima koji će ti omogućiti bezbrižno surfanje, gledanje serija ili praćenje aktivnosti tijekom vježbanja, ovo je prilika koju ne smiješ propustiti.

Svrati u Ronis u Galeriji Sjever i iskoristi ove sjajne akcijske ponude.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE